*

Finans Jyllands-Posten Watch Medier Om Finans Persondatapolitik
0

Danmarks dyreste villa lige nu

En Arne Jacobsen-villa på Vedbæk Strandvej er netop kommet på markedet. Pris: 60.000.000 kr.

LIVE
Pragtvillaen med den velvoksne prislap som den ser ud fra luften (ved den røde markering). Skærmbillede fra Boliga.dk

Liebhaver-villaen, der ligger på en 3.363 kvm stor grund på Vedbæk Strandvej, er dermed den dyreste officielt udbudte bolig i Danmark lige nu.

Med til grunden hører egen strandgrund med badebro og bådlift. Ved vandet ligger to badehuse, der ifølge ejendomsmægleren Home er "velegnet til de lune sommeraftener".

Ifølge beskrivelsen på Home's hjemmeside var villaen oprindeligt tænkt som to selvstændige boliger, men er i dag forbundet af en ateliergang med opvarmede marmorgulve.

Når solen skinner

For blot at nævne nogle af de rum villaen indeholder, er der hall, dobbeltstuer, spisesstue og køkken - alle med panoramudsigt. I kælderen er der vinkælder og vaskerum. Derudover er der både gæstefløj i to plan og en underetage med selvstændig "au pair"-afdeling.

Sidst men ikke mindst er haven anlagt med flere terasser, der garanterer sol hele dagen - hvis den skinner vel at mærke. Home fremhæver en solterasse, der er bygget så den "nærmest svæver ud fra villaen".

Top-naboer

Som ekstra information til eventulle købere oplyser Home om nabolaget, at beboerne "hører blandt den absolut mest vellønnede del af arbejdsstyrken i kraft af en lang videregående uddannelse.

Det er derfor ikke ualmindeligt, at man er beskæftiget på højt plan som mellem- eller topleder.

Læs også
Annonce