*

Finans Jyllands-Posten Watch Medier Om Finans Persondatapolitik
0

Eksbokser betalte rekordpris for luksusvilla

Hans Henrik Palm købte tidligere på sommeren it-milliardæren Erik Damgaards Hellerup-palæ for et hidtil hemmeligholdt beløb.

LIVE

Hans Henrik Palm, der tidligere gjorde sig som professionel bokser, men nu er bedst kendt som storinvestor i blandt andet ejendomsmarkedet og FCK-selskabet Parken Sport & Entertainment, kan nu føje endnu en titel til sit visitkort:

Køber af årets dyreste privatbolig.

Tidligere på sommeren købte Hans Henrik Palm luksusvillaen "Bella Vista" beliggende på den prominente rigmandsvej Hambros Allé i Hellerup af it-millardæren Erik Damgaard. Blot ville ingen af de to oplyse købesummen.

Men nu er skødet blevet tinglyst, og købsprisen er dermed offentligt tilgængelig.

Tingbogen afslører, at Palm betalte 75 mio. kr. for "Bella Vista", skriver B.T. i dag. Det gør såvidt vides bolighandlen til årets dyreste i Danmark.

"Huset er ikke købt for at blive solgt videre. Nu er vi ikke flyttet ind endnu. Hvis vi kan lide at bo der, vil vi blive boende, ellers må vi prøve at finde noget andet. Jeg kan bo alle steder, og jeg tror, jeg har gjort en god handel," siger Hans Henrik Palm til B.T.

Har tjent 10 mio. på huset

Erik Damgard købte selv luksusvillaen i 2007. Dengang betalte han "blot" 65 mio. kr. for den, hvilket giver en gevinst på hele 10 mio. kr. for et års ejerskab. Det er der ikke meget boligkrise over.

Til B.T. siger Erik Damgaard dog, at han i mellemtiden har lagt mindst 10 mio. kr. i huset i form af forbedringer. Blandt andet er kælderen blevet hævet, ligesom der er lagt nyt tag på.

Erik Damgaard opbyggede sammen med sin bror it-virksomheden Damgaard Data, som i 2000 fusionerede med Navision. Han blev i lighed med de oprindelige Navision-stiftere milliardær, da Navision for nogle år siden blev solgt til Microsoft.

Senest er Erik Damgaard blevet kendt for sin optræden sammen med veninden Anni i reality-serien "Erik og Anni goes to Hollywood" på Kanal 4.

Jan Fog stod for salget

Det er liebhaver-mægleren Jan Fog, der har formidlet salget mellem de to rigmænd. Ligesom han også var mægler på huset, da Erik Damgaard købte det sidste år.

Med den høje købspris har Jan Fog sandsynligvis tjent mere end én million per salg.

"Det er ikke skudt helt forbi, hvis du skriver, at jeg har tjent lidt over et par millioner på salgene af Bella Vista," siger Jan Fog til B.T.

Han mener, at han har været alle pengene værd.

"Jeg har formået at løfte opgaven ved ikke at give så meget som en krone i rabat ved de to salg. Det er blandt andet det, jeg får mine penge for," siger Jan Fog.

LÆS OGSÅ: Erik Damgaard sælger luksusvilla

LÆS OGSÅ: Kæmpe rabatter på Strandvejen

Tv: Danmarks dyreste villavej og Danmark dyreste by

Læs også