*

Finans Jyllands-Posten Watch Medier Om Finans Persondatapolitik
Toplister
Finans
Der mangler både faglærte og ufaglærte medarbejdere i industrien.

Brancheanalyse: Emballageindustrien 2016

Der er fart i emballagebranchen. Omsætningen for de 50 største virksomheder voksede samlet med 8 pct. det forløbne år, mens nettoresultatet steg med 18 pct. Antallet af medarbejdere voksede med 9 pct.
ANDREASEN CARSTEN

Brancheanalyse: Møbelbranchen 2016

Det seneste regnskabsår gav vækst for den danske møbelbranche - både i salget og på bundlinjen. Omsætningen hos de største virksomheder steg samlet med 10 pct., mens deres bruttofortjeneste voksede med 11 pct.
Courtesy of Warner Bros. Pictures

Brancheanalyse: Underholdningsindustrien

Underholdningsindustriens 50 største virksomheder oplevede i 2015 en samlet fremgang i omsætningen på knapt 1,4 pct. Industrien er fragmenteret, og blot fire af de undersøgte virksomheder har en omsætning på over 500 mio. kr.
Flüggers nye bestyrelsesformand Carl Trock har ikke viden om maling, men han har mange års erfaring med byggematerialer.

Brancheanalyse: Byggematerialebranchen

Byggematerialebranchens 50 største virksomheder oplevede vækst i 2015, men bundlinjen fulgte ikke med op. Et negativt resultat fra DT Group påvirkede den samlede bundlinje markant.
Åbningsshowet ved sommerudgaven af den danske modeuge var er Designers Nest-showet, som blev gennemført i den gamle børsbygning i København. Foto: Casper Holmenlund Christensen.

Brancheanalyse: Talenterne 2015

36 mænd og 14 kvinder er med på talentlisten i erhvervslivet for 2015 udarbejdet af Dansk Aktie Analyse. De 50 personer betegnes som talenter, fordi de står på spring til at blive ledere i dansk erhvervsliv. Det gennemsnitlige talent er 33-38 år og har en kandidatgrad med.
Seneste Nyt
Annonce