*

Finans Jyllands-Posten Watch Medier Om Finans Persondatapolitik
Toplister
Arkivfoto: Jens Dresling

Brancheanalyse: Arkitektbranchen

De 50 største arkitektvirksomheder har oplevet vækst både på bund- og toplinje i 2015. Bruttofortjenesten er for top 50 gået frem med 15 pct., mens de fem største står for den største vækstfremgang med 28 pct.
Eksporten af dansk mælkepulver og andre fødevarer stiger. De store fødevarevirksomheder har øget både salget og indtjeningen.

Brancheanalyse: Fødevareindustrien

De store danske fødevarevirksomheder har i 2015 øget både omsætningen og indtjeningen efter et år, der bød på rekordstor eksport fra sektoren.
De danske entreprenørvirksomheder har haft vokseværk i 2015. Foto: Linda Johansen

Brancheanalyse: Entreprenørbranchen

Entreprenørbranchens samlede omsætning er gået frem med 9 pct. i 2015. Branchens største spiller, Aarsleff, er ligeledes vokset markant og har rundet en omsætning på 10 mia. kr.
PEDERSEN RUNE

Brancheanalyse: Restauranter

De gamle kendinge dominerer stadig toppen af den danske restaurationsbranche, men en masse nye spisekæder er på vej i en situation, hvor alle leder efter stordriftsfordele og særkender.
Foto: Joachim Ladefoged

Brancheanalyse: Hoteller

De danske hoteller oplevede et rekordhøjt antal overnatninger i 2015 takket være nye flyruter til Danmark, masser af konferencer og succesfulde pakketilbud. Oven i købet lykkedes det også hotellerne at skrue værelsespriserne opad igen, så branchen omsider fik en tilfredsstillende indtjening.
Der mangler både faglærte og ufaglærte medarbejdere i industrien.

Brancheanalyse: Emballageindustrien 2016

Der er fart i emballagebranchen. Omsætningen for de 50 største virksomheder voksede samlet med 8 pct. det forløbne år, mens nettoresultatet steg med 18 pct. Antallet af medarbejdere voksede med 9 pct.
ANDREASEN CARSTEN

Brancheanalyse: Møbelbranchen 2016

Det seneste regnskabsår gav vækst for den danske møbelbranche - både i salget og på bundlinjen. Omsætningen hos de største virksomheder steg samlet med 10 pct., mens deres bruttofortjeneste voksede med 11 pct.
Seneste Nyt
Annonce