*

MINE NYHEDER
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Annonce
Det kan være svært at slå igennem som iværksætter. Et af rådene fra formanden for regeringens iværksætterpanel, Tommy Ahlers, er, at man skal slå sig sammen med andre og passe på med hemmelighedskræmmeri. Foto: Colourbox.

Vil du springe ud som iværksætter? Her er fire gode råd

Der er mange danskere, der går med en iværksætterdrøm i maven. Men ifølge en undersøgelse frygter mange at fejle, og derfor tør de ikke tage springet . Torsdag d. 1. juni løber iværksætterkonferencen GoRed 2017 af stablen. ...
Annonce
Seneste Nyt
Erhvervskommentar

Læs alle erhvervskommentator Søren Lindings analyser her

Top job
Annonce
Debat
 
Annonce
Analyse
Tilmeld nyhedsbreve

Finans Briefing er den skarpeste efterretningskanal for travle og ambitiøse danskere. Døgnet rundt arbejder vore journalister i flere tidszoner på at indsamle indsigt, som gør dit liv lettere.

Investor giver de vigtigste investeringsnyheder. De rammer din indbakke kl. 08:30, 13:00, 17:30 og når vi har en topnyhed, du ikke bør gå glip af.

Få besked på mail når den nyeste udgave af Finans Update ligger klar.

Vilkår:

Finans’ kommunikationsvilkår indeholder samtykke fra dig til at modtage a) Abonnementsfordele på e-mail eller sms (fx rabataftaler, gratis fordele og nye eller forbedrede funktioner) b) Tilbud, konkurrencer eller quizzer på e-mail eller sms (fx tilbud på vin, bøger, aviser eller arrangementer fra Finans, JP/Politikens Hus og vores samarbejdspartnere (såsom Jyllands-Posten og Politiken))

Du kan til enhver tid afmelde dig kommunikationen. Du kan desuden begrænse dit samtykke her.

Jeg accepterer Finans' vilkår og ønsker at modtage:

Navne
Serier

Det store afgiftslotteri

Troede du også, at størstedelen af prisen på din nye bil var registreringsafgift? Tro om igen. Læs med, når Finans undersøger, hvordan uhensigtsmæssigheder, tilfældigheder, snyd og spekulation udfordrer de dyre nummerplader.

De store vindere

Iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw stiller i en række artikler ska...
Annonce
SMV
Følg på Twitter
Listicles
Låneguide

Find den bedste rente

Populære tags
Følg Finans
Global
Joblinks