*

Investor
MINE NYHEDER
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Annonce
0

Inden aktiemarkedet åbner: Optimisterne får frit spil

Investor

Der er lagt op til, at optimismen kan florere på de store europæiske fondsbørser efter at der er kommet lidt uro på Kina med et løft i den kinesiske valuta yuanen. Det tyske Dax30-indeks ligger til at stige i omegnen af 1 pct., så det vil sætte rammerne for onsdagens danske åbning. ISS og G4S kan trække ekstra opmærksomhed efter at aktierne er blevet gået efter i sømmene af den amerikanske storbank Bank of America. Vestas og Novozymes kunne notere støtte fra Barack Obamas sidste State of the Union tale.

G4S er også blevet kigget efter i sømmene af Bank of America, som løfter anbefalingen af den dansk/britiske G4S-aktie til køb fra tidligere neutral. G4S-aktien lukkede tirsdag med et fald på 1,14 pct. i 21,65 kr.

ISS-aktien får indledt sin dækning hos den amerikanske storbank Bank of America, som giver den danske rengøring- og serviceaktie en neutralanbefaling. Kursmålet bliver sat til 250 kr. ISS-aktien lukkede tirsdag med en stigning på 0,8 pct. i 235,5 kr.

Novo Nordisk har fået lidt konkurrentmeldinger, idet Eli Lilly beretter, at Jardiance (empagliflozin) er blevet godkendt i Wales. Yderligere har Eli Lilly i nat holdt en investorpræsentation hos JP Morgan.

Vestas og Novozymes kan notere, at præsident Barack Obama i sin State of the Union-tale benyttede lejligheden til at opfordre til investeringer i ren-energi på bekostning af "beskidt" energi. Barack Obama pointerede, at USA skal accelerere investeringerne i ren energi. Vestas-aktien lukkede tirsdag med en stigning på 2,8 pct. i 454,3 kr., imens Novozymes endte tirsdagens med en lille stigning på 0,4 pct. i 308,5 kr.

Rockwool-aktien vil fortsat være i søgelyset, idet Rockwool tirsdag steg med voldsomme 11,8 pct. til 979 kr. efter at isoleringskoncernen tirsdag morgen løftede forventningerne til driftsindtjeningen.

Læs også