*

Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Mærsk og DSV går i krig

Kommentar: Skal Danmarks største virksomhed lykkes med sin digitale vækststrategi, går den i krig med sine kunder. Det bliver dyrt.

A.P. Møller-Mærsks koncernchef Søren Skou var på hårdt arbejde på selskabets kapitalmarkedsdag i december sidste år med at forklare transformationen af Danmarks største virksomhed. Men det er ingenting i forhold til at føre den digitale vækststrategi ud i livet.  
Foto: A.P. Møller-Mærsk

Kursen mod fremtiden er sat for Danmarks suverænt største virksomhed. signalerer med sin forestående opsplitning og ikke mindst valget af IT-kometen Jim Hagemann Snabe som ny formand for bestyrelsen, at alle kræfter nu satses på en digitalt ledende, integreret transport- og logistikkoncern. Vækstambitionerne ligger dybt indgroet i den syvtakkede stjerne, og derfor udskilles de olierelaterede aktiviteter for at skabe finansielt råderum til at ekspandere Esplanadens traditionelle kerneforretning med de lyseblå containerskibe i centrum...

Få hurtig adgang til artiklen
Køb Finans
Hvad er Finans?
Priserne er inkl. moms. Efterfølgende fortsætter abonnementet til normalpris for den valgte periode. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.
Ønsker du et virksomhedsabonnement? Læs mere
Læs også