Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Ølbryggere kaster sig over ny læskedille: Cocktails på fad

Man kan brygge øl. Det ved alle. Men man kan også bruge teknikken til at mikse spiritus, juice og sodavand? Det mener to bryggere på Nørrebro, der er i gang med at finde de optimale versioner af cocktails på fad i deres øllaboratorium.

Fra venstre til højre: Christian Gadient (køkkenchefen for restauranten Spontan, der ligger inde i baren Brus), Tore Gynter (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus), Morten Bruun (medejer af Brus) og Tobias Emil Jensen (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus). | Foto: To Øl

Ingen fancy bartender med brunt læderforklæde og sort butterfly, der smager på cocktailen med seriøs mine og minutiøst præcision, inden væsken ender i et fornemt krystalglas. Den nye trend inden for cocktails kræver blot, at bartenderen vipper et håndtag, og ud kommer der en færdig mikset og tilsmagt cocktail – som også ender i et fornemt krystalglas...

Få hurtig adgang til artiklen
Køb Finans
Hvad er Finans?
Priserne er inkl. moms. Der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement.
BRANCHENYT
Læs også