*

Weekend
0

Godt klassisk kokkehåndværk i Odense

Restaurant Pasfall i Odense leverer et bredt appellerende køkken til kvalitetsbevidste ganer.

Tjener Jesper Kristensen sørger for god service på Restaurant Pasfall. Foto: Benjamin Nørskov

»Så er der stegt flæsk med persillesovs,« sagde den flinke tjener, da han satte aftenens første hapser på bordet. Han havde på rekordtid efter min ankomst både anvist mig et bord og overtalt mig til et glas bobler. Og nu kunne jeg så, mens jeg overvejede menuen, nyde den første mundfuld. To slags flæskesvær, henholdsvis puffede og gammeldaws, ledsaget af en smuk, blank og grøn persillemayo. Flæskesvær dyppet i mayo er en relativt fed mundfuld, og jeg savnede en anelse syre, men det kunne den kølige og gavmildt skænkede blanc de blancs-champagne fra huset Pierre Peters råde bod på...

Få hurtig adgang til artiklen
Køb Finans
Hvad er Finans?
Priserne er inkl. moms. Der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement.
BRANCHENYT
Læs også