*

Finans Explorer Tyskland
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Finans Explorer Tyskland
»Hvis jeg fornemmer, at der e optræk til en uretfærdighed over for de menige medarbejdere, accelererer jeg hurtigere end en Porsche Turbo,« siger Uwe Hück, der her er fotograferet ved siden af en Porsche Turbo på biludstillingen IAA i Frankfurt. Foto: Keld Louie Pedersen

Mød Porsches hårde hund: Autolakerer, fællestillidsmand og thaibokser

FRANKFURT – I samme sekund han træder ind bag afspærringen, er Uwe Hück manden i centrum – ham, som alle bare må hilse på. Nogle får et håndtryk, andre et bjørnekram. »Wolfgang, mein F...
Om temaet

Tysklands valg handler også om virksomheder, arbejdspladser og international handel.
 

Finans Explorer sender et reporterhold på autobahn for at mandsopdække eksportverdensmestrene syd for grænsen. Vi kører Tyskland tyndt fra nord til syd, vest til øst og rapporterer direkte fra den virkelighed, der omgiver de tyske virksomheder og som har afgørende indflydelse på fremtiden for dansk og europæisk økonomi.
 

Hvad optager de tyske erhvervsledere? Hvordan håndterer de globalisering, arbejdsmarked og samhandel? Er der en rolle til dansk erhvervsliv i fortællingen?
 

Få alle de væsentligste historier om tysk erhvervsliv bag tallene her på Finans og følg Finans Explorer Tyskland på Mine nyheder her. Så er du klædt på til at vurdere de udfordringer og muligheder, som følger af Tysklands valg den 24. september 2017.

Annonce
Fakta