Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Her er de 10 vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Christian Eriksen var ustyrlig mod Irland og sendte Danmark til VM med et hattrick. Foto: Lars Poulsen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Blev tvunget til at hente folk i Polen. Manglen på arbejdskraft ser ud til at ramme de små virksomheder hårdest. En af dem, der har ledt forgæves efter danske folk, er Nymark & Fogh Teknik.


Danskerne skifter tv-vaner i rekordfart
. Danskerne flytter tv-forbruget over til streamingtjenester hurtigere end ventet, og tv-stationerne kæmper for at transformere forretningen i samme tempo for ikke at tabe markedsandele.


Bilsalget på rekordkurs
. Dugfriske salgstal fra De Danske Bilimportører viser, at der år til dato er solgt knap 194.000 biler. Dermed kan 2017 ende som det ottende rekordår i træk for bilsalget.


Genmab opjusterer efter salg af Darzalex i Japan
. Genmab-aktionærerne har haft et kedeligt år, men tirsdag aften tikkede en lille opjustering ind via fondsbørsen: Genmab får en milepælsbetaling på 25 mio. dollars.


DFDS-boss: »Der har været lidt langt mellem snapsene«
. Det er vanskelige tider for de opkøbsivrige redere i DFDS, lyder det fra topchefen Niels Smedegaard, der netop har sat tænderne i årets første virksomhed.


Carlsberg er millimeter fra afklaring om gyldent Vietnam-opkøb
. Trods den vietnamesiske stats løfter om en beslutning onsdag, er analytikere skeptiske om, hvorvidt myndighederne rent faktisk har en løsning klar.


Enestående Eriksen udraderede Irland: Danmark skal til VM
. Fodboldlandsholdet var nede, men et Christian Eriksen-hattrick sendte Danmark til den første slutrunde siden 2012 efter en 5-1-sejr over Irland. (JP)


Troels Lund vil fjerne 1.000 job-bureaukrater
. Beskæftigelsesministeren vil med et nyt udspil spare 500 mio. kr. på den kommunale jobindsats ved at forsimple regler. "Et historisk udspil," siger ministeren. (Børsen)


Trods byggeboom og politiker-løfter: København er blevet en by for de rige tilflyttere
. Velstillede københavnere og tilflyttere overtager både nye og gamle boliger, mens fattige borgere og familier presses ud. (Politiken)
 

Ulighed runder ny milepæl: Verdens rigeste 1 pct. ejer over halvdelen af klodens velstand. Verdens rigeste 1 pct. ejer nu mere end halvdelen af klodens velstand ifølge den schweiziske storbank Credit Suisse, og uligheden kun ser ud til at blive værre over de kommende år.
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også