Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Her er de 10 vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Britiske pubber og restauranter varsler nedskæringer og dropper udvidelser på grund af stigende priser og et faldende pund. Foto: Arkiv

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Novos nye pengemand er brændt varm på dansk paradeindustri. Danmarks klart største pengetank ser masser af investeringsmuligheder, selvom priserne for tiden er tårnhøje. Novo Holdings har helt andre muligheder end f.eks. de mange kapitalfonde, lyder det fra chefen, Kasim Kutay.


Fjernvarmeselskaber klar til at overtage overskudsvarme fra Apples datacentre
. I både Viborg og Aabenraa er de lokale fjernvarmeselskaber klar til at overtage overskudsvarme fra Apples kommende datacentre.


Og netop de kæmpe datacentre sætter fart på elmåleren
. Elforbrug stiger med 11 pct. og elprisen skønnes at stige en anelse, når alle de store amrikanske datacentre fra Apple og også Facebook vil være i fuld drift i 2025.
 

Formel 1 på dansk grund kan blive en realitet i 2020. Amerikanske Liberty Media, der ejer Formel 1 har givet grønt lys til et konsortium med tidligere videnskabsminister Helge Sander og Lars Seier Christensen i spidsen til at gå videre med planlægningen af en bane, der ligesom det legendariske Formel 1 i Monaco skal være et gadeløb, der skal gå gennem de københavnske gader omkring Christianshavn og Langebro. (DR)


Medie: Trump vil erstatte Yellen med Cohn. Ifølge Politico vil præsident Donald Trump efter alt at dømme ikke nominere centralbankchef Janet Yellen til endnu en periode i spidsen for Federal Reserve. Mediet mener imidlertid at vide, at Trumps økonomisk chefrådgiver Gary Cohn er favorit til posten.


IOC-afgørelse sender de olympiske lege mod Paris og LA.
Den Internationale Olympiske Komité (IOC) tirsdag har besluttet, at den kan uddele værtskabet for både OL i 2024 og 2028, når den i september skal stemme om de kommende værtsbyer. Paris og Los Angeles er de eneste byer, der har søgt om værtskabet. (CBS News)
 

Stigende fødevarepriser og et faldende pund får nu britiske resaturant- og pub-kæder til at stoppe bebudede udvidelser og overvej at lukke steder ned, lyder det fra britiske brancheorganisation, Association of Licensed Multiple Retailers. (The Guardian)
 

50 Uber-chauffører vil have Uber til at betale million-bøder. Udsigten til talrige retssager med krav om tilbagebetaling af millioner af ulovligt tjente penge har nu fået 50 Uber-chauffører til at hyre en advokat og opfordre Uber til at betale regningen. Hvis Uber som annonceret kommer tilbage til Danmark, vil chauffører gerne i dialog med 3F om at se på muligheden for medlemskab.


Flere udlændinge i byggeriet slår sig ned i Danmark
. Antallet af udenlandske bygningsarbejdere, der bliver boende i Danmark, er steget med 50 pct. på tre år. Stemningen og synet på udlændinge er blevet bedre, mener Dansk Byggeri, men der er plads til forbedring.
 

Den britiske Premierminister, Theresa May, må kigge langt efter Air Force One lande i London. Selvom hun var den første til at besøge Donald Trump i det Hvide Hus, og samtidig medbragte en invitation, så har en talsmand sagt, at det ikke kommer til at ske i 2017. (Bloomberg)

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også