Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Her er de 10 vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Foto: Arkiv

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Finanssektoren vil have uddannelses-millioner tilbage. Finanssektoren har et årligt underskud på 35 mio. kr. til erhvervslivets fælles uddannelsespulje, VEU, og det skal de igangværende trepartsforhandlinger sætte en stopper for, mener Finanssektorens Arbejdsgivere. Akademikerne bakker op, mens DA er tilfreds med det nuværende system.


Fiskefarme på land kan blive et nyt industrieventyr
. I hele verden stiger forbruget af fisk, men bestandene i havet vokser ikke. Løsningen bliver at bygge gigantiske landbaserede fiskefarme til saltvandsfisk. Europas største farm er på vej i Hanstholm.


Apples nye iPhone låser op, når den genkender dit ansigt - også i mørke
. Trådløs opladning, bedre kamera, hurtigere processer og bedre lyd er blandt opgraderingerne i Apples nye iPhones. Aktien dykkede, da Apple viste iPhone X frem.


Partier: Integration er ikke nok, indvandrere skal tilpasse sig
. S, DF og K taler nu åbent om, at indvandrere skal assimilere – tilpasse – sig det danske samfund
 

Det er ikke småpenge, som staten er gået glip af, da fiskekvoterne blev privatiseret. Det vurderer adjungeret professor ved Aalborg Universitet Poul Degnbol over for DR. For selv om fiskerne har betalt skat af deres indtjening, er staten,  ifølge Poul Degnbol, gået glip af et beløb på 4-10 milliarder af kroner, viser en beregning fra Det Økonomiske Råd. (DR)


Kasi-Jesper mente sig truet af FCK-fan fra Skat på grund af Brøndby-sponsorat
. Jesper "Kasi" Nielsen gav tirsdag Østre Landsret sin version af historien om en række store sponsorater, som har kostet ham en gigantisk skattesag
 

"Klubben" der tæller de rigeste én pct. af Danmarks befolkning kræver en årlig gennemsnitlig indkomst på 2,9 mio. kr. Det har ca. 41.000 danskere, men medlemmerne af de rigeste én pct. skiftes ofte ud, viser en ny opgørelse fra Cepos.


28-årig model bliver ny kommunikationschef for Trump
. Det Hvide Hus har udnævnt den 28-årige Hope Hicks til den indflydelsesrige post som kommunikationschef. Det bekræfter Sarah Huckabee Sanders, der er talsperson for Det Hvide Hus. (CNN)


Premierministeren regerer uden jubel: Theresa May fik ”pisket” brexit-lov igennem
. May får ja til vigtig brexit-lov, mens en ny bog sætter fokus på hendes fejlslagne valg-sats.


Venezuelas præsident accepterer dialog med modstandere
. Venezuelas hårdt pressede præsident, Nicolas Maduro, er villig til at indlede forhandlinger med oppositionen i det politisk og økonomisk kriseramte land. (Reuters) 
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også