Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Her er de vigtigste nyheder fra Finans torsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.

ATP og canadisk fond køber Københavns Lufthavne. ATP har sammen med OTPP, der står for Ontaria Teachers' Pension Plan, aftalt af købe australske Macquaries andel af Københavns Lufthavne for et milliardbeløb og bliver dermed ny storaktionær i lufthavnsselskabet.

El-selskabernes sats på fibernet koster forbrugerne milliarder: Hver fiberkunde har kostet 45.000 kr. Efter 12 år med et tab på mere end 6 mia. kr. på fibernettet, vil el-selskaberne de kommende år grave endnu mere fibernet ned i landområderne, hvor investeringen ofte bliver endnu dyrere pr. kunde.

Arbejdsmarkedet i rekord: Nu er mere end 3 mio. til rådighed. Siden 2013 er arbejdsmarkedet vokset eksplosivt, i takt med at reformer af bl.a. pensionsalderen sætter ind og udlændinge strømmer til. Udviklingen udfordrer ifølge flere økonomer behovet for flere reformer på arbejdsmarkedet.

Storbyen fører kapløbet om medarbejderne, selvom provinsen haler ind. Arbejdsmarkedet er i rekord, men det mærkes mest i de store byer. Det viser en opgørelse fra Jyske Bank.

Norwegian i vigtig aftale med lavpriskonkurrent. Rejsende kan købe billet med EasyJet til Norwegians oversøiske ruter. Det kan skaffe flere passagerer til Norwegians mange nye langruter.

Tysk storkoncern smider slipset og lader cheferne erkende fejl. Otto Group i Hamborg, som gennem årtier har solgt varer via kataloger og postordre - og til danskere - er i gang med en stor omstilling. Koncernen satser hårdt på onlinehandel og tech - derfor er alle nu blevet dus.

Medie: EU-rapport ser skattemilliarder fra Google og Facebook tabt. EU-landene kan have mistet op til 5,4 mia. euro - 40 milliarder kroner - i skatter fra Google og Facebook. Det viser en rapport, der offentliggøres torsdag, udarbejdet af den arbejdsgruppe i EU, der fokuserer på skattereformer. (Reuters)

Direktør for verdens største kødproducent er anholdt. Brasiliansk politi har anholdt Wesley Batista, direktør for verdens største kødproducent, JBS. Han har angiveligt fået en gevinst ud af insiderhandel, efter at hans egen indblanding i en sag om mulig korruption påvirkede markedet. (BBC)

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også