Morgen
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Virksomhedsejer blev tvunget til at hente folk i Polen | Danskerne skifter tv-vaner i rekordfart | Danmark skal til VM

GODMORGEN

Det er blevet onsdag, og vi lægger vanen tro ud med dagens første briefing.

NYHEDER

Blev tvunget til at hente folk i Polen. Manglen på arbejdskraft ser ud til at ramme de små virksomheder hårdest. En af dem, der har ledt forgæves efter danske folk, er Nymark & Fogh Teknik.


Danskerne skifter tv-vaner i rekordfart
. Danskerne flytter tv-forbruget over til streamingtjenester hurtigere end ventet, og tv-stationerne kæmper for at transformere forretningen i samme tempo for ikke at tabe markedsandele.


Bilsalget på rekordkurs
. Dugfriske salgstal fra De Danske Bilimportører viser, at der år til dato er solgt knap 194.000 biler. Dermed kan 2017 ende som det ottende rekordår i træk for bilsalget.


Genmab opjusterer efter salg af Darzalex i Japan
. Genmab-aktionærerne har haft et kedeligt år, men tirsdag aften tikkede en lille opjustering ind via fondsbørsen: Genmab får en milepælsbetaling på 25 mio. dollars.


DFDS-boss: »Der har været lidt langt mellem snapsene«
. Det er vanskelige tider for de opkøbsivrige redere i DFDS, lyder det fra topchefen Niels Smedegaard, der netop har sat tænderne i årets første virksomhed.


Carlsberg er millimeter fra afklaring om gyldent Vietnam-opkøb
. Trods den vietnamesiske stats løfter om en beslutning onsdag, er analytikere skeptiske om, hvorvidt myndighederne rent faktisk har en løsning klar.


Enestående Eriksen udraderede Irland: Danmark skal til VM
. Fodboldlandsholdet var nede, men et Christian Eriksen-hattrick sendte Danmark til den første slutrunde siden 2012 efter en 5-1-sejr over Irland. (JP)


Troels Lund vil fjerne 1.000 job-bureaukrater
. Beskæftigelsesministeren vil med et nyt udspil spare 500 mio. kr. på den kommunale jobindsats ved at forsimple regler. "Et historisk udspil," siger ministeren. (Børsen)


Trods byggeboom og politiker-løfter: København er blevet en by for de rige tilflyttere
. Velstillede københavnere og tilflyttere overtager både nye og gamle boliger, mens fattige borgere og familier presses ud. (Politiken)

DEBAT

Ledere skal rykke ved kutymen. Fædre skal ikke tvinges på barsel. Men de skal vide, at de har muligheden og føle, at omverdenen bakker dem op. Heri har ledere en særlig opgave, skriver Bodil Nordestgaard Ismiris, viceadministrerende direktør i Lederne.

GIK DU GLIP AF...

Lassie, kom hjem – Japans kæreste robothund har fået nyt liv. AIBO er ikke blot nuttetheden selv. Den er også en af verdens mest avancerede robotter og kun endnu et eksempel på, hvordan Sony har slået sig selv hjem. Nu vil firmaet indhente det tabte terræn.

PS...

Ulighed runder ny milepæl: Verdens rigeste 1 pct. ejer over halvdelen af klodens velstand. Verdens rigeste 1 pct. ejer nu mere end halvdelen af klodens velstand ifølge den schweiziske storbank Credit Suisse, og uligheden kun ser ud til at blive værre over de kommende år.


DET SKER I DAG

Øvrige: Facebook forsøger at afvise ny EU-sag om databeskyttelse

Øvrige: EU-dom i strid om landbrugskartel

Politik: EU's forsvarsministre mødes

Politik: Møde i EU-Kommissionen

Øvrige: Napoleons diamant "Le Grand Mazarin" skal på auktion

 

Med ønske om en god dag,

Thomas Andrew

Nyhedsredaktør
 

Vi ønsker dig en god dag og glæder os til at forsyne dig med nyheder og analyser resten af døgnet. Hvis du har gode råd, forslag eller tip til emner, som vi bør kaste os over, kan du kontakte os på telefon 33 30 31 31 eller e-mail Finans@finans.dk.

BRANCHENYT
Læs også