Fordele ved et FINANS abonnement

FINANS giver virksomheder og deres medarbejdere viden, de kan bruge til noget

FINANS følger med, så du kan følge med. Vi tilbyder et arbejdsredskab til professionelle mænd og kvinder, som ønsker overblikket og viden til at reagere på et erhvervsliv i konstant bevægelse. Du får aktuelle historier om erhvervslivets tendenser, indsigter og analyser af de vigtigste bevægelser og altid seneste nyt fra dansk og internationalt erhvervsliv.

Nyheder

Få seneste nyt i din indbakke og på finans.dk, når det passer dig.

Overblik

FINANS Briefing giver dig dagens nyhedsoverblik fra morgenstunden.

Lyd

Sæt lyd til dine erhvervsnyheder med Toplinjen og Bundlinjen

Indsigt & serier

Dybdegående serier og artikler om tidens aktuelle emner og erhvervsprofiler

Du får seneste nyt
FINANS.dk

Vi leverer hele dagen seneste nyt fra dansk og internationalt erhvervsliv på finans.dk, tilpasset når, og hvor det passer dig. Du har adgang til alle artikler, analyser, portrætter, baggrundshistorier, debatindlæg og meget mere.

Lad nyhederne komme til dig med vores nyhedsapp

Modtag notifikationer om de seneste nyheder fra erhvervslivet direkte på din mobiltelefon, når de sker. Du kan gratis hente FINANS app’en i Google Play eller App Store.

Vi giver dig det fulde overblik hver dag

Med nyhedsbrevet FINANS Briefing får du hver morgen et kort og præcist overblik over dagens vigtigste historier, bevægelser og begivenheder i erhvervslivet.

Skab dit eget overblik med nyhedsovervågning

Med ”Mine Nyheder” kan du følge bestemte brancher, emner eller virksomheder og derved skræddersy dit eget nyhedsflow på finans.dk om lige præcis de emner, som berører dit arbejdsliv.

Lyt med, når ugens panel diskuterer de mest aktuelle emner fra erhvervslivet

Hver torsdag i "Bundlinjen" debatteres de vigtigste historier i dansk erhvervsliv af FINANS' eget panel og fremtrædende gæster.

Virksomhedsdata

Med virksomhedsdata har du altid informationer om dine kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter lige ved hånden. Udover grundlæggende informationer får du mulighed for at få indblik i blandt andet nøgletal og virksomhedsregnskaber.

Indsigt, der giver dig perspektiv og viden om tidens aktuelle emner

FINANS Indsigt giver dig historien bag nyheden. Vores Indsigt-artikler er dybdegående historier om særligt udvalgte emner, personer og virksomheder, som sætter perspektiv på vigtige fortællinger.

Dybdegående artikelserier

Nogle historier har så meget tyngde, at det kræver mere end blot én artikel at folde alle nuancerne ud. Vores dybdegående artikelserier går spadestikket dybere og sørger for, at du får hele historien. Vores serier dækker både aktuelle emner, historier fra gravergruppen, sager der påvirker erhvervslivet og den personlige fortælling fra erhvervsprofiler.

Debat og kommentarer fra erhvervslivet

Læs med når erhvervslivet, finanssektoren og de store spillere i den finansielle verden debatteres og kommenteres.

"Investorerne sætter kraft bag den grønne omstilling"

- Jeanette Fangel Løgstrup

"Har bankcheferne opdaget, at deres forretning er døende?"

- Steen Rosenbak

"Solopreneur er det nye sort for kvinder over 40"

- Louise Orbesen

E-avisen samler dagens nyheder

FINANS e-avis er til dig, som foretrækker at bladre fremfor at scrolle. Alle hverdage kl. 20.30 udkommer morgendagens e-avis, som giver dig et overblik over de største erhvervshistorier lige nu. Som abonnent får du adgang til FINANS e-avis-app, så du kan læse avisen når og hvor det passer dig.

Investor

Følg med i seneste nyt om de danske og udenlandske aktier, obligationer, valuta, kurslister fra C25 og C20 samt det øvrige aktiemarked.

Er du sikker på, at du vil rydde din læseliste?

Du kan ikke fortryde denne handling.

FORTRYD, BEHOLD MIN LÆSELISTE

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.