Til forsiden

Få adgang via arbejdspladsen

Lad os undersøge for dig, om din arbejdsplads har adgang til FINANS

Udfyld kontaktformularen med dine informationer, så vi kan undersøge, om din arbejdsplads eller organisation allerede har et virksomhedsabonnement, som du kan gøre brug af og få adgang til FINANS.

Sådan får du adgang via dit arbejde

1.

Udfyld formularen

Indtast oplysninger om din arbejdsplads, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

2.

Kontakt

Vores erhvervsafdeling kontakter dig og rådgiver om mulighederne for at få adgang.

3.

Adgang

Vi hjælper dig godt i gang på virksomhedens adgang.

Her bruger de FINANS

Hold dig opdateret med Danmarks største digitale erhvervsmedie. Vi dækker alle brancher og har en løsning til både store og små virksomheder.

Danfoss Created with Fabric.js 4.2.0 Saxo Bsnk

Nyheder

Få seneste nyt i din indbakke og på finans.dk, når det passer dig.

Overblik

FINANS Briefing giver dig dagens nyhedsoverblik fra morgenstunden.

Lyd

Sæt lyd til dine erhvervsnyheder med Toplinjen og Bundlinjen.

Indsigt & serier

Dybdegående serier og artikler om tidens aktuelle emner og erhvervsprofiler.

Erhvervsnyheder og overblik præcis, når det passer dig

Med FINANS får du overblikket i en travl hverdag. Vi følger erhvervslivet i ind- og udland, og uanset om du er på udkig efter aktiekurser eller dagens erhvervsnyheder, er du godt dækket ind hos os - tilpasset når og hvor det passer dig.

FINANS abonnement - Erhvervsnyheder og overblik når det passer dig.

Ofte stillede spørgsmål

Uanset om I er 3, 25 eller flere medarbejdere så vil det dække alle. Der vil også kun være én faktura på den samlede løsning. Det er nemt og overskueligt.
Det er en nem måde at abonnere på FINANS. Alle i virksomheden har adgang til alt indhold uden brug af login, blot de er på virksomhedens netværk. Vi vil her anbefale, at vi opsætter ”Branchenyt”, således at I sikrer jer, at alle får de mest relevante nyheder relateret til jeres arbejdsdag, når de besøger FINANS.

Med en licens får du adgang, uanset hvor du er samt mulighed for at opsætte en personlig overvågning af firmaer og brancher - alt dette fungerer via login. Man har også adgang til morgendagens e-avis allerede kl. 20.30.

Ved IP-leveringen er alt indholdet åbent for alle brugere via virksomhedens netværk, dog kan man altid med sin mailadresse tilmelde sig vores nyhedsbreve, og her anbefaler vi at man er tilmeldt ”Briefing Morgen” – så er man klædt godt på til arbejdsdagen. Det vil ligeledes være muligt at læse e-avisen, når man er på virksomhedens netværk.

Er I tvivl om hvilke løsning der passer netop jer? Se mere på løsningsdiagrammet.

Alt det praktiske skal vi nok sørge for. Der vil ikke være noget opsætningsmæssigt, som virksomheden selv skal stå for.
Det kan godt være vi hedder FINANS, men vi dækker alt i det danske erhvervsliv meget bredt, alt lige fra robotindustri til konsulentbranchen, vi er kort sagt meget optagede af det danske erhvervsliv.