Til forsiden

Prøv FINANS til virksomheden

Få en uforpligtende prøveadgang til virksomheden

Få indsigt og overblik med nyhedsbrevet Briefing, adgang til data fra 800.000+ virksomheder med Virksomhedsdata, e-avis, alt låst indhold og meget mere.

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt, så I kan få aktiveret prøveadgangen og få fuld adgang til alt indhold fra FINANS.

Sådan forløber prøveadgangen

1.

Udfyld formularen

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

2.

Opstart af prøve

I samarbejde med vores erhvervsafdeling aftaler vi prøveadgangens forløb og varighed.

3.

Evaluering

Ved prøveadgangens udløb, kontakter vi dig for at høre om virksomhedens oplevelse af FINANS samt muligheden for et fremtidigt samarbejde.

Erhvervsnyheder præcis hvornår og hvor det passer ind i jeres arbejdsdag

Hver dag giver vi et præcist overblik i en travl hverdag. Vi følger erhvervslivet i ind- og udland og uanset om I er på udkig efter aktiekurser eller dagens erhvervsnyheder, er I godt dækket ind hos os. Vi opdaterer jer med seneste nyt hele dagen og giver historien og detaljerne bag nyheden.

Her bruger de FINANS

Gør som landets dygtigste erhvervsfolk. Hold dig opdateret med Danmarks største digitale erhvervsmedie.

Danfoss Created with Fabric.js 4.2.0 Saxo Bsnk

Nyheder

Få seneste nyt i din indbakke og på finans.dk, når det passer dig.

Overblik

FINANS Briefing giver dig dagens nyhedsoverblik fra morgenstunden.

Lyd

Sæt lyd til dine erhvervsnyheder med Toplinjen og Bundlinjen.

Indsigt & serier

Dybdegående serier og artikler om tidens aktuelle emner og erhvervsprofiler.

Ofte stillede spørgsmål

Uanset om I er 3, 25 eller flere medarbejdere så vil det dække alle. Der vil også kun være én faktura på den samlede løsning. Det er nemt og overskueligt.
Det er en nem måde at abonnere på FINANS. Alle i virksomheden har adgang til alt indhold uden brug af login, blot de er på virksomhedens netværk. Vi vil her anbefale, at vi opsætter ”Branchenyt”, således at I sikrer jer, at alle får de mest relevante nyheder relateret til jeres arbejdsdag, når de besøger FINANS.

Med en licens får du adgang, uanset hvor du er samt mulighed for at opsætte en personlig overvågning af firmaer og brancher - alt dette fungerer via login. Man har også adgang til morgendagens e-avis allerede kl. 20.30.

Ved IP-leveringen er alt indholdet åbent for alle brugere via virksomhedens netværk, dog kan man altid med sin mailadresse tilmelde sig vores nyhedsbreve, og her anbefaler vi at man er tilmeldt ”Briefing Morgen” – så er man klædt godt på til arbejdsdagen. Det vil ligeledes være muligt at læse e-avisen, når man er på virksomhedens netværk.

Er I tvivl om hvilke løsning der passer netop jer? Se mere på løsningsdiagrammet.

Alt det praktiske skal vi nok sørge for. Der vil ikke være noget opsætningsmæssigt, som virksomheden selv skal stå for.
Det kan godt være vi hedder FINANS, men vi dækker alt i det danske erhvervsliv meget bredt, alt lige fra robotindustri til konsulentbranchen, vi er kort sagt meget optagede af det danske erhvervsliv.

FINANS dækker dagligt de emner, der påvirker dit arbejdsliv

Finans dækker politik Erhvervspolitik
Krydsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system. Vi går tæt på erhvervspolitiske beslutninger og prioriterer nyheder, som kan påvirke danske virksomheder og deres rammevilkår.
Teknologien præger erhvervslivet Tech
Nye teknologiske muligheder, produkter, problemstillinger og fremskridt. Vi går tæt på iværksættere og etablerede forbilleder, og afdækker både teknologiens nybrud og udfordringer tæt.
Finans dækker erhvervslivet bredt Erhverv
Det sammenhængende billede af erhvervslivet og økonomien – i Danmark og internationalt. Vi prioriterer alle væsentlige forhold for erhvervslivet og dækker bredt, så du får det fulde overblik.
Rådgivernes viden dækkes af Finans Rådgivning
I en kompleks verden er advokater, revisorer og konsulenter adgangsporten til ny, anvendt viden for virksomhederne. Erhvervslivets rådgivere er en integreret del af vores dækning.
Det samlede overblik over samfundsøkonomien Økonomi
Økonomiens helbred i ind- og udland. Vi dækker det samlede billede fra samfundsøkonomi over børskurser og pension til boligmarked så du altid er opdateret.
Finanssektoren, hjertet af dansk erhvervsliv Finanssektoren
Finanssektoren er hjertet i dansk erhvervsliv. Hvert pulsslag dirigerer pengestrømme, nye muligheder og begrænsninger ud i samfundsøkonomien. Derfor har dækningen af finanssektorens gøren og laden højeste prioritet på FINANS.