Til forsiden FAQ

Få et tilbud tilpasset jeres virksomhed

FINANS dækker alle brancher og har en løsning til både store og små virksomheder

Udfyld formularen, så kontakter vi jer med et tilbud på en erhvervsløsning, skræddersyet til virksomhedens størrelse og behov. Erhvervsløsningen giver jeres virksomhed adgang til eksklusiv dækning af nyheder, tendenser, indsigter og bevægelser fra dansk og internationalt erhvervsliv. Vi følger med, så I kan følge med.

FINANS dækker dagligt de emner, der påvirker dit arbejdsliv

Finans dækker politik Erhvervspolitik
Krydsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system. Vi går tæt på erhvervspolitiske beslutninger og prioriterer nyheder, som kan påvirke danske virksomheder og deres rammevilkår.
Teknologien præger erhvervslivet Tech
Nye teknologiske muligheder, produkter, problemstillinger og fremskridt. Vi går tæt på iværksættere og etablerede forbilleder, og afdækker både teknologiens nybrud og udfordringer tæt.
Finans dækker erhvervslivet bredt Erhverv
Det sammenhængende billede af erhvervslivet og økonomien – i Danmark og internationalt. Vi prioriterer alle væsentlige forhold for erhvervslivet og dækker bredt, så du får det fulde overblik.
Rådgivernes viden dækkes af Finans Rådgivning
I en kompleks verden er advokater, revisorer og konsulenter adgangsporten til ny, anvendt viden for virksomhederne. Erhvervslivets rådgivere er en integreret del af vores dækning.
Det samlede overblik over samfundsøkonomien Økonomi
Økonomiens helbred i ind- og udland. Vi dækker det samlede billede fra samfundsøkonomi over børskurser og pension til boligmarked så du altid er opdateret.
Finanssektoren, hjertet af dansk erhvervsliv Finanssektoren
Finanssektoren er hjertet i dansk erhvervsliv. Hvert pulsslag dirigerer pengestrømme, nye muligheder og begrænsninger ud i samfundsøkonomien. Derfor har dækningen af finanssektorens gøren og laden højeste prioritet på FINANS.

Forskellige løsninger til forskellige behov

Skal alle medarbejdere have adgang til FINANS?
NejJa
Individuel løsning med FINANS virksomhedsabonnement
Individuelt login
Giv adgang til en gruppe brugere med personlige logins.
Skal medarbejderne have adgang overalt?
NejJa
Netværksadgang med FINANS virksomhedsabonnement
Netværksadgang
Adgang til hele arbejdspladsen via netværket, uden brug af login.
Domæne løsning med FINANS virksomhedsabonnement
Domæneadgang
Adgang til alle medarbejdere på arbejdspladsen, samt på farten.

Her læser de FINANS

Hold dig opdateret med Danmarks største digitale erhvervsmedie. Vi dækker alle brancher og har en løsning til både store og små virksomheder.

Falck