Til forsiden

Få et tilbud tilpasset jeres virksomhed

FINANS dækker alle brancher og har en løsning til både store og små virksomheder

Udfyld formularen, så kontakter vi jer med et tilbud på en erhvervsløsning, skræddersyet til virksomhedens størrelse og behov. Erhvervsløsningen giver jeres virksomhed adgang til eksklusiv dækning af nyheder, tendenser, indsigter og bevægelser fra dansk og internationalt erhvervsliv. Vi følger med, så I kan følge med.

Vil du direkte i kontakt med os?

Vores erhvervsafdeling kan kontaktes direkte, hvis du har spørgsmål til vores abonnementer og adgang eller ønsker et tilbud på en virksomhedsløsning.

Kontakt os på:
  • Tlf: 70 77 74 92
  • salgssupport@finans.dk

FINANS dækker dagligt de emner, der påvirker dit arbejdsliv

Finans dækker politik Erhvervspolitik
Krydsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system. Vi går tæt på erhvervspolitiske beslutninger og prioriterer nyheder, som kan påvirke danske virksomheder og deres rammevilkår.
Teknologien præger erhvervslivet Tech
Nye teknologiske muligheder, produkter, problemstillinger og fremskridt. Vi går tæt på iværksættere og etablerede forbilleder, og afdækker både teknologiens nybrud og udfordringer tæt.
Finans dækker erhvervslivet bredt Erhverv
Det sammenhængende billede af erhvervslivet og økonomien – i Danmark og internationalt. Vi prioriterer alle væsentlige forhold for erhvervslivet og dækker bredt, så du får det fulde overblik.
Rådgivernes viden dækkes af Finans Rådgivning
I en kompleks verden er advokater, revisorer og konsulenter adgangsporten til ny, anvendt viden for virksomhederne. Erhvervslivets rådgivere er en integreret del af vores dækning.
Det samlede overblik over samfundsøkonomien Økonomi
Økonomiens helbred i ind- og udland. Vi dækker det samlede billede fra samfundsøkonomi over børskurser og pension til boligmarked så du altid er opdateret.
Finanssektoren, hjertet af dansk erhvervsliv Finanssektoren
Finanssektoren er hjertet i dansk erhvervsliv. Hvert pulsslag dirigerer pengestrømme, nye muligheder og begrænsninger ud i samfundsøkonomien. Derfor har dækningen af finanssektorens gøren og laden højeste prioritet på FINANS.

Forskellige løsninger til forskellige behov

Skal alle medarbejdere have adgang til FINANS?
NejJa
Individuel løsning med FINANS virksomhedsabonnement
Individuelt login
Giv adgang til en gruppe brugere med personlige logins.
Skal medarbejderne have adgang overalt?
NejJa
Netværksadgang med FINANS virksomhedsabonnement
Netværksadgang
Adgang til hele arbejdspladsen via netværket, uden brug af login.
Domæne løsning med FINANS virksomhedsabonnement
Domæneadgang
Adgang til alle medarbejdere på arbejdspladsen, samt på farten.

Her bruger de FINANS

Hold dig opdateret med Danmarks største digitale erhvervsmedie. Vi dækker alle brancher og har en løsning til både store og små virksomheder.

Danfoss Created with Fabric.js 4.2.0 Saxo Bsnk

Nyheder

Få seneste nyt i din indbakke og på finans.dk, når det passer dig.

Overblik

FINANS Briefing giver dig dagens nyhedsoverblik fra morgenstunden.

Lyd

Sæt lyd til dine erhvervsnyheder med Toplinjen og Bundlinjen.

Indsigt & serier

Dybdegående serier og artikler om tidens aktuelle emner og erhvervsprofiler.

Erhvervsnyheder præcis hvornår og hvor det passer ind i jeres arbejdsdag

Hver dag giver vi et præcist overblik i en travl hverdag. Vi følger erhvervslivet i ind- og udland og uanset om I er på udkig efter aktiekurser eller dagens erhvervsnyheder, er I godt dækket ind hos os. Vi opdaterer jer med seneste nyt hele dagen og giver historien og detaljerne bag nyheden.

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt vores salgsafdeling på telefonnummer 70 77 74 92 eller udfyld vores kontaktformular her. En medarbejder vil her i samarbejde med jer finde den optimale løsning til lige præcis jeres virksomhed og behov.
Et virksomhedsabonnement er tilpasset den individuelle virksomheds behov. Uanset om der er 5, 25 eller flere medarbejdere som skal have adgang. Alt samlet i et abonnement og på én faktura. Nemt og overskueligt.
Virksomheder der vil sørge for at deres organisation er klædt på til morgendagens udfordringer. Det kan være alt fra virksomheder i transportsektoren til konsulentbranchen. FINANS er et værktøj til alle virksomheder i dansk erhvervsliv.
Vi sørger for det praktiske i forhold til at sætte medarbejdernes adgang op. Med et virksomhedsabonnement er administration altså helt i bund i forhold til de løsninger mange virksomheder benytter i dag.
Adgang til alle artikler uanset platform, detaljeret overblik og monitorering af virksomhedsændringer i CVR-registreret og daglige nyhedsbreve med håndplukket historier af vores redaktører.