Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Finans Brief Ekstra: Er vi vidne til et bear market rally på aktiemarkedet?

Artiklen er leveret af

Torsdag blev den tredje dag med plusser på aktiemarkederne. Det amerikanske Dow Jones indeks er steget 21 pct. de sidste tre dage, og der var også plusser på det europæiske aktiemarked. Det skyldes bl.a., at den amerikanske hjælpepakke nu er faldet på plads. Men her til morgen ligger de amerikanske og europæiske aktiefutures til et minus her til morgen, så det kan være, vi får en pause i stigningerne. 

Chefstrateg Ib Fredlund Madsen giver et bud på, om vi er vidne til et bear market rally på aktiemarkedet. Alt er gået i lyntempo i den her coronakrise. Smittespredningen globalt, nedlukning af økonomien, og vi har set det hurtigste aktiekursfald på 30 pct. fra en aktierekord den 19. februar. Og så er spørgsmålet, når vi har fået et lyn crash, får vi så også et lyn rebound?

Mere om investering

Coronavirus spreder stor usikkerhed på aktiemarkederne, som er dybt påvirkede. Derfor sender Jyske Bank i en periode ’Finans Brief Ekstra’ hver dag fra morgenstunden. Her får du en opdatering på aktiemarkedet og Jyske Banks holdning til situationen