Annoncering
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Hvad er annoncørbetalt indhold?

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der bliver til i samarbejde mellem Jyllands-Postens annonceafdeling og en annoncør

Artiklen er leveret af

Annoncørbetalt indhold, native advertising og/eller advertorials, er artikler eller andet indhold, der bliver til i et samarbejde mellem Jyllands-Postens annonceafdeling og en annoncør. Alle tekster er skrevet af det kommercielle team i Jyllands-Postens annonceafdeling, herunder freelancere under den kommercielle redaktør.

Er du interesseret i annoncørbetalt indhold?

GGTx2S6GSMiK6zn1_306x200.jpg Kontakt os her:

Julie C. M. Nielsen

Content Manager

JP Politikens Hus

+45 3154 6082

Julie.C.Moeller@jp.dk

Avisens uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på Jyllands-Postens redaktionelle indhold.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel. Jyllands-Postens kommercielle hold har stået for idéudvikling, vinkler, billeder og tekst.

Annoncørbetalt indhold på Jyllands-Posten skal leve op til avisens øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig af Jyllands-Posten.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jyllands-Postens uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Betalt indhold skal desuden leve op til Jyllands-Posten Annonces øvrige generelle forretningsbetingelser – se http://jpannonce.dk/media/145406/Vilkaar-til-annoncesitet.pdf