CPH Business Park

Kravet om fleksibilitet vandt over eget domicil

Vi er stadig flere, der begynder at komme tilbage på kontoret efter at have arbejdet hjemmefra. Men kan det “gamle kontor” rumme fremtidens krav til indretning og fleksibilitet, som kommer med genåbningen?

Artiklens øverste billede

Nogle virksomheder har været tidligt ud, og har allerede gjort sig erfaringer med at omstille de fysiske rammer til at kunne håndtere et mere fleksibelt arbejdslivet.

Et eksempel er Conaxess Trade Denmark, der i sommeren 2019 flyttede ind i flerbrugerhuset CPH Business Park ved Avedøre Holme. Forud lå et detaljeret arbejde med at finde den perfekte placering for virksomheden. Her var Avedøre Holmes centrale beliggenhed altafgørende.

“Vi havde et klart ønske om at være centralt placeret,” forklarer Jacob Schilling, Managing Director og Group CFO i virksomheden, om processen, der gik forud for valget af CPH Business Park som ny ramme om virksomhedens aktiviteter, “Vi ønskede at placere os tæt på medarbejderne, men også på vores kunder. Og da vi er en international virksomhed, så ligger CPH Business Park med sine 15 minutter til lufthavnen og næsten lige så kort til Indre By helt ideelt for os.”

Fra egen kontorbygning til et moderne flerbrugerhus

Conaxess Trade Denmark kommer fra at have haft sin egen kontorbygning til at være en virksomhed blandt flere i flerbrugerhuset CPH Business Park. Og det har mange fordele for virksomheden, forklarer Jacob Schilling.

“Vi er i dag 130 medarbejdere, og derfor i en størrelse, hvor vi sagtens kan fylde en kontorbygning ud selv. Men det har nogle klare fordele at være sammen med andre virksomheder omkring de services, der ellers hurtigt kan blive en mindre brugt luksus, som man ikke kan  forsvare at have stående ubrugt i hverdagen, når man står alene med udgiften,” forklarer han og henviser til mødefaciliteterne.

“Hos CPH Business Park har vi bl.a. adgang til mødelokaler, der kan rumme virksomhedens medarbejdere til store fællesmøder. Her behøver vi ikke gå på kompromis for at samle alle, når behovet opstår, uden at vi skal tænke på at det har indflydelse på vores kontorfaciliteter i hverdagen, hvor det er rummet omkring de enkelte medarbejdere, der vægter højest.”

Professionelt tilpassede løsninger

Conaxess Trade Denmark brugte indretningsservicen til den fysiske indretning af borde og egne mødelokaler, samt til at indrette farvevalg, der matcher virksomhedens visuelle identitet.

Vi oplevede en professionel tilgang til os som kommende lejere i hele processen før vi flyttede ind. Også omkring indretningen af vores kommende lokaler. Her gjorde vi brug af den indretningsservice, som NIAM tilbyder, og det var rigtig godt at få ekspert til at passe vores krav ind med at skabe rammer, der afspejlede os som virksomhed, bl.a. i farvevalg og lignende.

Jacob Schilling

Conaxess Trade Denmark

Virksomheden Conaxess Trade Denmark beskæftiger 130 medarbejdere, der arbejder med at distribuere og markedsføre internationale brands i Danmark. Virksomheden er blandt Europas førende distributører af globale spiritus-, food-, konfektions- og non-food-brands, som bl.a. Bacardi, Heinz, Ferrero Rocher og Rodalon.

 

CPH Business Park

Danmarks længste kontorbygning med en optimal placering ved indkørslen til fremtidens innovative og grønne erhvervsområde Holmene i Avedøre Holme.

Når først man har fået øjnene op for den centrale placering midt i en moderne og international infrastruktur og kommer indenfor, oplever man et moderne flerbrugerhus, der er tilpasset det fleksible arbejdsliv, som mange af os nok vil vende tilbage til i takt med at det igen bliver muligt. Et arbejdsliv, hvor hjemmearbejdsdage i højere grad vil blive kombineres med dage på kontoret og kontorbehov derfor vil ændre sig for mange virksomheder. Det er CPH Business Park klar til at rumme.

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.