Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

3 måder du kan tjene penge hjemmefra i 2019

Artiklen er leveret af

I 2019 findes der utallige måder, hvorpå du kan tjene penge hjemmefra. Vi lever i en højteknologisk tid, hvor det meste kan lade sig gøre direkte fra din computer eller mobil. Vi har her fundet 3 muligheder på hvordan du kan tjene penge hjemmefra.

Bliv YouTuber

Et nyt ”erhverv” som er blevet utrolig populært blandt de unge, er ”YouTuber”. Som YouTuber, uploader man hjemmelavede videoer til sin egen ”kanal” på den meget brugte webportal YouTube, som er ejet af giganten Google.

Det tager typisk et stykke tid at få skabt sig en ”fangruppe” i form af såkaldte ”subscribers” eller som det hedder på dansk, abonnenter, som følger dig på din kanal.

Sådan tjener du penge på YouTube

Du skal lave en partneraftale med YouTube, for at tjene penge på din YouTube kanal. Når du har lavet denne partneraftale, skal du forbinde din YouTube med Google Adsense. Når du har gjort dette, kan Google vise reklamer i dine videoer, og du kan få en lille del af det som Google bliver betalt af deres annoncørerne.

Ambassadør

Hvis du har du rette målgruppe til at følge dig på din ”YouTube-kanal”, kan du blive ambassadør hos forskellige virksomheder. Så kan du lave reklame for deres produkt til dine abonnenter.

Priserne virksomhederne er villige til at betale for ambassadører varierer meget, og kommer meget an på hvor mange og hvilke abonnenter du har.

Bliv influencer

Et gammelt erhverv, som der altid har være rigtig mange penge i, er ”influencer marketing”, eller som det i gamle dage bare var kendt som ”sponsoraftaler”.

Du kan blive ”mikro influencer”. Nu er det ikke kun de kæmpestore sportsstjerner som Christiano Ronaldo og David Beckham der kan nyde godt af sponsoraftaler. Nu kan du selv blive influencer. Du behøver nemlig ikke at have ligeså mange følgere som fan gruppe som disse store sportsstjerner.

Hvad er en mikro influencer?

En mikro influencer er en person som har over 1.000 men under 30.000 følgere på de sociale medier. Ligesom på YouTube, er det dog igen vigtigt, at du har den rette målgruppe til at følge dig på dine sociale medier, for at du kan tjene penge på det.

Sådan tjener du penge som mikro influencer

Mange virksomheder har i dag ikke kapitalen til at lave sponsor aftaler med de helt store eller mellem store influencers (også kaldet mega og makro influencers). Derfor vil de heller betale en masse mikro influencers lidt mindre penge, og så blive sponsoreret igennem dem.

Du kan derfor med nok de rette følgere, tjene penge eller få ”sponsorgaver” på at promovere virksomheders produkter på dine kontoer på de sociale medier.

Opret en mad blog

Er du god til at lave mad? Så gør som Romanovich.dk og lav din egen hjemmeside, hvor du opretter dine egen mad blog. På din mad blog, kan du dele dine madopskrifter, dele ud af din viden og skrive om hvilket udstyr der er godt at bruge når du laver mad.

Sådan tjener du penge med en mad blog

Ligesom du som YouTuber og mikro influencer, kan tjene penge på at promovere produkter, kan du også på din mad blog promovere specifikke produkter til dine læsere. Her skal du ligesom igennem de andre metoder også have både den rigtige type og mængde af læsere, for at virksomheder vil betale dig for det.

Affiliate marketing

En anden måde du kan tjene penge på din mad blog, er via ”affiliate marketing”. Med affailiate marketing, promovere du links til webshops i stedet for produkter, når dine læsere så klikker på et link og køber et produkt i den pågældende webshop, kan du aftale med ejeren af webshoppen, at du for en provision for salget.