Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Få styr på lån og a-kasse

Artiklen er leveret af

Er du interesseret i at blive klogere på smålån og Danske a-kasser? Så er du kommet til det helt rette sted. Lån og a-kasser er spændende emner. Jo mere du ved, jo bedre vil du kunne tage en god beslutning i fremtiden. Langt de fleste mennesker får på et tidspunkt brug for at tage et lån på den ene eller anden måde, og det er en god idé at være medlem af en a-kasse. Lån og a-kasse er altså emner, som berører de fleste danskere. Du kan blive meget klogere lige her.

Små lån med udbetaling i dag

Der findes mange forskellige slags lån. Nogle lån kan du tage i banken, mens andre lader dig ansøge på nettet. Et såkaldt mikrolån er et lån du kan ansøge om online, og få udbetalt allerede i dag. Du kan maksimalt søge om 20.000 kroner, så dette lån er for dig, som ikke ønsker at låne et større beløb. Nogen gange kan du endda låne helt ned til 100 kroner. Måske drømmer du om en ferie sydpå, en weekendtur til Paris eller en ny sofa? Lån penge til dette og meget mere med et mikrolån.  

Det der gør mikrolån helt særlige, er det lave lånebeløb og den hurtige udbetaling. Hvis du vil være sikker på, at få udbetalt lånet i dag, skal du ansøge i god tid og inden bankens lukketid. Grunden til, at dit lån kan blive godkendt allerede indenfor én dag, er indførelsen af godkendelse med NemID.

Med NemID bliver din identitet verificeret helt automatisk. Hvis dit lån bliver godkendt får du tilsendt et lånetilbud. Hvis du godkender dette lånetilbud, kan du have pengene på kontoen allerede i dag. Lån penge, og se hvilke udbyddere der findes på Lånekassen.dk. Når du skal finde det bedste lån til dig, er det en god idé at kigge på ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og gør det nemt for dig at sammenligne de forskellige lån.

Danske a-kasser

Er du klar over, hvordan en a-kasse fungerer? En a-kasse kan hjælpe dig, hvis du skulle blive arbejdsløs. Så sørger de for udbetaling af dine dagpenge. De står også for udbetaling af feriedagpenge, orlovsydelse til børnepasning og efterløn. Det er smart at være medlem af en a-kasse. Så er du sikret hvis uheldet er ude, og du kan altid føle dig tryg i dit arbejde. Der findes et hav af danske a-kasser, blandt andet CA, Krifa, Ase og FOA. De er alle forskellige, og målretter sig til specifikke grupper.

Nogle a-kasser målretter sig til akademikere, nogle til iværksættere og andre til kommunikationsarbejdere. Fælles for alle a-kasser er, at du betaler et kontingent. Også dette er forskelligt fra a-kasse til a-kasse. Selvom det kan virke dyrt at være medlem af en a-kasse, vil det altid tjene sig hjem, hvis du en dag bliver arbejdsløs og har brug for hjælp og rådgivning. Vil du vide mere om danmarks a-kasser? Så klik ind på Danskeakasser.dk og bliv klogere på denne vigtige del af dit arbejdsliv!