0

Boost dit CV eller få en ny hobby med disse 4 online kurser

Artiklen er leveret af

Du kan booste dit CV ved løbende at tage kurser, hvor du får nye kompetencer, som du kan anvende i dit job. Det kan også være, at du p.t. er ledig eller står mellem 2 job, hvor du har brug for at tilegne dig ny viden. Det kan f.eks. være et kursus i Excel, som er et program, du kan anvende i forskellige jobfunktioner. Du kan med fordel tage et online-kursus, for så kan du taget kurset på tidspunkter af døgnet, som passer dig, og dermed tilpasse det dit arbejde eller dit øvrige liv.

Styrk dine kompetencer med et online-kursus i Excel

Kurserne kan du selv betale, eller du kan muligvis få penge til det af din arbejdsgiver eller kommunen, hvis du er ledig. Se f.eks. dette Excel kursus, som du nemt kan tage online hos Nemprogrammering.dk. Excel-kurset henvender sig både til begyndere og øvede, og det er opdelt i 21 videolektioner med dertilhørende opgaver. Første del af kurset er gratis, og dermed kan du prøve om det er noget for dig, før du køber anden del af kurset. Når du køber kurset, medfølger e-bogen ”Excel Guiden” på 200 sider, så du får forklaret både grundlæggende og avancerede trin. De to undervisere af kurset har stor erfaring med undervisning og Excel-programmet, og du kan altid stille spørgsmål undervejs. Du får livstidsadgang til videoerne, når du har købt kurset, og så kan du altid genopfriske din viden senere hen igen, hvis der er behov for det.

Fotokursus – få dig en ny hobby

Kom i gang med dette fotokursus, hvis du gerne vil lære at fotografere ordentligt med et kamera. Er du nybegynder, og bruger du hele tiden auto-funktionen, men aner du ikke, hvordan du skal bruge de andre funktioner, så er dette kursus helt perfekt til dig. Du bliver undervist af en professionel og erfaren fotograf, og du får masser af viden, tips og tricks i de 21 Videolektioner. Du kan med fordel også tage et kursus i Photoshop – også hos WeTeach.dk. Dermed får du også lært, hvordan du skal redigere dine billeder og få det bedst mulige resultat.

Lær at hækle og male for fornøjelsens skyld

Har du længe drømt om at tage et malekursus, så kan du springe ud i det nu og vælge et Malekursus for begyndere hos WeTeach.dk. I lektionerne vil du bl.a. lære om det abstrakte maleris 5 grundelementer, få en grundigere gennemgang af forskellige maleteknikker samt få masser af inspiration. Et andet kursus hos den samme udbyder er et Hæklekursus for begyndere, hvor du kan få en grundlæggende indføring i det spændende gamle håndværk. Der er mange spændende mønstre at gå i gang med på tøj, tæpper, sjaler og bamser, og du vil nok opdage, at hækling giver dig ro i hverdagen. At hækle og male er to skønne hobbyer, som man kan dyrke året rundt.