0

En privat sundhedssikring kan godt betale sig

Artiklen er leveret af

Mange har en sundhedsordning gennem arbejdet. Men hvad med resten af familien, din partner og dine børn – er de også dækket? Og hvordan er du sikret den dag, du ikke arbejder mere, eller hvis du skifter job? Markedet for sundhedsordninger er bredt, og det kan være lidt af et arbejde at finde ud af, hvordan du er dækket, hvis du bliver syg eller skadet. Her kan du læse om nogle af de faktorer, du bør have med i dine overvejelser.

Sådan vælger du den bedste sundhedssikring

Når man sammenligner sundhedsordningerne, ser mange af dem umiddelbart ens ud. Det kan derfor anbefales at kigge nærmere på vilkårene og betingelserne for ordningen, fx:

  • Stiger ordningen i pris, jo ældre du bliver?
  • Dækker ordningen hele familien, også dine børn?
  • Har medarbejderne i ordningen en relevant sundhedsfaglig baggrund?

Betal ikke for noget, du ikke har brug for

Hos Falck kan du få en privat sundhedssikring med forskellige valgmuligheder og fleksibilitet. Der er forskellige pakker at vælge imellem alt efter behovet, herunder et familieabonnement, der også dækker din partner og dine børn. Er det bare dig, der skal dækkes, skal du selvfølgelig kun betale for dig selv.

Din sikring hos Falck bliver ikke dyrere med alderen. Den stopper heller ikke, når du når en vis alder, som det er tilfældet med andre ordninger. Du skal bare sørge for at melde dig ind, mens du er rask.

Hos Falck Sundhed, som ordningen hedder, sidder der dygtige sygeplejersker klar ved telefonerne, så du altid får kompetent sundhedsfaglig rådgivning, når du ringer. Har du et spørgsmål, de ikke kan svare på, guider de dig videre til, hvor du kan få svaret.

Kom hurtigere i behandling og vend bedre tilbage

Selvom det danske sundhedsvæsen er godt, kan der være lang ventetid. Det er kostbar tid, hvis du er skidt tilpas eller bekymret for, hvad du fejler. Med en god sundhedssikring kan du komme til før. Er du med i Falck Sundhed skal du fx højst vente 10 hverdage på en tid hos den speciallæge, der kan stille din diagnose. Jo før du får din diagnose, jo før kan du komme i behandling under den offentlige behandlingsgaranti. Du vil derfor kunne vende tilbage til hverdagen hurtigere og bedre.

Det er også værd at nævne, at du hos Falck får din egen sundhedsfaglige tovholder til rådighed under hele forløbet. Det kan være rart med den ekstra tryghed i en svær tid.

Bliv hentet og bragt af din sundhedssikring

Noget andet, der gør Falck Sundhed unik, er, at du bliver hentet, hvis du pludselig bliver dårlig eller kommer til skade. Man skal ikke undervurdere, hvor stor en hjælp, det er at blive kørt, hvis der opstår noget akut – måske er det ligefrem nødvendigt. Falck henter dig (og en ledsager, hvis du ønsker det), og kører dig til den nærmeste skadestue, lægevagten, din egen læge, kiropraktor eller lignende. Bagefter bliver du kørt hjem igen. Det gælder også dine gæster, hvis de er på besøg hos dig og pludselig bliver syge eller kommer til skade.

Læs mere og få overblikket her.