Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Indret din klinik med den helt rette massagebriks

Artiklen er leveret af

Som behandler er en af dine vigtigste opgaver at få dine klienter til at føle sig trygge. Her er førstehåndsindtrykket af selve klinikken mange gange med til at afgøre, om klienten har tillid til dig som behandler. Samtidig kan det give klienten en idé om det arbejde, du udføres, allerede inden første behandling. Derfor skal du være omhyggelig med valget af inventar til din klinik, når den skal indrettes.

Find den rette massagebriks

Uanset om du er kiropraktor, akupunktør, fysioterapeut eller en helt fjerde form for behandler, er omgivelserne for dine behandlinger vigtige. De betyder noget for, hvordan dine patienter oplever behandlingerne hos dig.

Selve massagebriksen er helt central. En god og tryg klinik kræver nemlig en tilsvarende god og tryg massagebriks. Din kunde skal have det optimale ud af sin behandling. Her er det mange gange afgørende, at briksens kvalitet er i top og holdbar samt fungerer fuldkommen funktionelt til behandlingerne.

Leder du efter den rette massagebriks, kan du finde både vejledning til dit valg og et bredt udvalg af brikse hos AcupuntureShop (læs mere her). Som en af Danmarks største forhandlere af akupunktur- og massagebrikse kan AcupuntureShop tilbyde dig Danmarks største udvalg af massagebrikse. Det giver dig mulighed for at finde den rette briks, som matcher til dine behandlingers behov, mellem næsten hundrede forskellige modeller.

Forskellige brikse til forskellige behandlinger

Det er vigtigt, at den massagebriks, der står i din klinik, fungerer i samspil med den behandling, du tilbyder dine kunder. Men det kan være svært at navigere rundt i de forskellige modeller og mærker, når den helt rigtige briks skal vælges.

Inden du sætter jagten ind på den helt rigtige massagebriks, må du som det første overveje et par ting:

  • Hvilke former for behandlinger du vil komme til at bruge den til?
  • Hvordan skal briksen kunne udformes, når du skal udføre behandlingerne?
  • Stiller dine arbejdsstillinger under behandlingerne krav til nogle særlige udformninger, som briksen skal kunne være i?

Sørg for trygge, professionelle og praktiske rammer

Klientens tryghed og tillid til din behandling er som sagt vigtig at sørge for. De trygge rammer bliver ikke kun skabt af en god massagebriks, men også af det resterende inventar i klinikken. Du må som noget af det første finde ud af, hvordan du som behandler gerne vil opfattes af dine klienter. Sandsynligvis stræber du efter en indretning, som skal afspejle en professionel klinik, der udfører ordentlige behandlinger og virker tryg.

Har du overvejet, at farver kan være med til at skabe både ro, energi og tryghed? Men for at bevare klinikkens professionelle udtryk, bør farverne naturligvis bruges påpasseligt i indretningen. Vælg en enkelt farveskala og hold dig eksempelvis til forskellige nuancer af blå.

Et andet godt sted at starte er med tanke på mobilitet. Du vil sandsynligvis også skulle behandle klienter, der har svært ved at bevæge sig fra A til B på grund af skader eller andet. Derfor er det vigtigt at tænke tilgængelighed ind i din indretning af klinikken. Som du kan læse, er der mange overvejelser med at starte klinik. Men du går aldrig galt i byen ved at prioritere massagebriksen – Så vælg den rigtige fra starten.