0

Sådan får du mere tid sammen med familien

Artiklen er leveret af

I dag er der mange, der kommer sent hjem fra arbejde og først skal til at handle ind og lave mad, før de rigtigt kan begynde at være sammen med familien. Mange af de familier ender ofte med at må tage til takke med noget hurtigt og dyrt junkfood, da madlavningen og indkøb bare kan virke for uoverskueligt efter en lang arbejdsdag. I det lange løb er det både dyrt og oftest heller ikke særlig sundt, men en løsning på problemet kan være måltidskasser til familien. Med sådan en slipper man både for indkøb og madlavning, og du kan bestille en måltidskasse her, hvis det lyder som noget for dig.

Drop madlavningen og få kvalitetstid

Hvis du er forretningsmand og typisk kommer sent hjem fra arbejde, er madlavning og den lange kø i supermarkedet som sagt nok ikke lige det, du står og drømmer om. Med en måltidskasse til hele familien, slipper du for begge dele. Hver dag bliver der efter aftale fragtfrit leveret en hvid flamingokasse, der holder den hjemmelavede mad kold og frisk, indtil du kommer hjem fra arbejde. Du kan selv vælge, hvornår det bedst passer dig at få maden leveret. På den måde kan du i god ro og mag drysse hjem fra arbejde uden at skulle tænke på indkøb og uden at skulle bruge energi på madlavningen. I stedet for kan du bare nyde den ekstra kvalitetstid, du får med familien. Hvis du er familiemand, er måltidskasser især lige sagen – enhver ekstra stund med børnene er bare guld værd.

Slip for besværet, men fortsæt med at nyde dine yndlingsretter

Når du vælger at få leveret måltidskasser i stedet for selv at lave maden, er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke fravælger den mad, du elsker. Du kan derfor selv til- og fravælge retter, og dermed vælge de retter, som din familie bedst kan lide. Hvis du er en del af en ægte kernefamilie med flere børn, er det for eksempel rigtig rart at kunne vælge børnevenlige retter. Lige meget hvad du vælger, kan man dog vide sig sikker på, at det er gode råvarer og ligeledes, at man ikke bliver træt af maden – menuen varierer nemlig fra uge til uge.

En god måde at undgå madspild på

Hvert år smider danske familier mange kilo mad ud til en værdi af flere tusinde kroner, og det skader både klimaet, men også den enkelte families pengepung. Når du selv handler ind til din store familie, kan det være enormt svært at handle ind til flere dage uden at ende med at smide noget af det ud. Derfor er måltidskasser smarte, da der lige præcis bliver leveret den mængde mad, der er brug for hver dag. Desuden kan du fra dag til dag til- og fravælge kuverter, så du ikke får leveret for meget mad de dage, hvor en af børnene spiser hos sin bedste ven. I forhold til fleksibilitet kan måltidskasser også leveres til andre adresser end ved dit normale hjem. Eksempelvis hvis du er i sommerhus i en uge, kan du nemt få leveret kassen dertil.