0

Glem arbejdet og dyrk dit parforhold i løbet af sommeren

Artiklen er leveret af

Lever du en travl hverdag, hvor du står tidligt op og går sent i seng? Måske kræver dit arbejde så meget fra dig, at du oftest ikke har det store overskud, når du kommer hjem. Heldigvis er vi på vej ind i sommermånederne, hvilket betyder, at du endelig kan vinde overskuddet tilbage. Det er nu du kan nå de ting, som du ikke har haft tid til de seneste par måneder i en travl hverdag med arbejde, huslige pligter og eventuelt børn. Passer det meste af ovenstående på dig og din hverdag, fortjener din bedre halvdel muligvis noget ekstra forkælelse i løbet af sommerferien. Læg derfor telefonen fra dig, glem kodeordet til din e-mail og læs med her, hvis du ønsker at finde inspiration til, hvordan du igen kan sparke liv i dit parforhold.

Genfind lidenskaben i forholdet

Det kan være, at dig og din partner har glemt, hvad det vil sige at være i et forhold, i løbet af de seneste par måneder. Måske er i oftest faldet i søvn på sofaen, når klokken har rundet 21, og I har muligvis ikke haft det store overskud til at gøre de samme ting, som da I var nyforelskede. Derfor bør I udnytte sommermånederne og det overskud, de bringer med sig, til at genfinde lidenskaben i jeres forhold. En måde at gøre dette på er blandt andet ved at tage initiativ til nye ting i soveværelset. Flere og flere par finder fornyet lidenskab ved at spice sexlivet en smule op. Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af sexlegetøj. Aftal med din partner hvad I har lyst til at prøve, og hvad I sammen tror, der kan være med til at give noget ekstra spænding i jeres parforhold.

Sæt tid af til hinanden i sydens sol eller nordens flotte natur

Har din partner eller dig selv svært ved at lade telefonen og e-mails være, selvom I har et par uger fri fra arbejde? En god måde at komme ud af hverdagens vante rammer er ved at pakke kufferten og tage på en rejse sammen. Dette kan være hvor som helst, og det vigtigste er, at I finder et sted, hvor I kan få noget kvalitetstid sammen og på samme tid give hovedet en pause fra alle de praktiske gøremål. Det er uden betydning, om I vælger at tage på vandretur i Norge eller til en spansk ferieø. Det vigtigste er, at I får tilbragt noget alenetid sammen, hvilket kan være med til at minde jer om, hvorfor I er endt ud sammen.

Brug tid på jeres fælles interesser

Det er fantastisk, hvis du og din partner har nogle fælles interesser, der er med til at forene jer. Det er endnu vigtigere, at I husker at pleje disse interesser. Sommermånederne er en god undskyldning for at dyrke jeres fælles passioner, og måske kan det være startskuddet til at I kan fortsætte med at gøre det, når sommerferien igen er ovre. Tag derfor initiativ til at komme ud at danse salsa, som I engang gjorde, eller tag på vinsmagning og dyrk jeres fælles entusiasme for portugisisk eller chilensk vin.