0

Mere end 20 år med danskejet safarilodge i Sydafrika

Artiklen er leveret af

En kærlighed til det sydafrikanske land og et ønske om at skabe unikke rejseoplevelser for alle var grundlaget for det danskejede Nyati Safari, der tog sine første spadestik for mere end 20 år siden.

Safari – en rejseform for alle

Meget er sket i de godt 20 år, Nyati Safari har eksisteret. Branchen har været igennem en rivende udvikling, der blandt andet har budt på flere og flere, som har taget safarirejseformen til sig. Denne udvikling ses også i Danmark, hvor stadig flere danskere tager på safari i Afrika for at opleve det enestående dyreliv og de fantastiske landskaber. 

Skræddersyede oplevelser og glade kunder

I 1998 åbnede Nyati Safari deres egen safarilodge med 800 ha i Sydafrika. Siden er det gået stærkt for det 100% danskejede rejsebureau, der i dag tilbyder både safarirejser i Sydafrika, ferier i Cape Town samt badeferier på tropeøerne Zanzibar og Mauritius. I dag ejer virksomheden både bungalows, villaer med egen pool og en separat luksuscamp i det private vildtreservat, som nu er udvidet til 10.000 ha og ligger i åben forbindelse til Kruger National Park. Her kommer alt fra børnefamilier til par i alle aldre hvert år på ferie. Visionen bag virksomheden var at skabe rammerne for fantastiske ferieoplevelser i det afrikanske for både store og små, hvilket stadig den dag i dag er kerneprincippet i virksomheden.

Oplev hele Sydafrika med ét rejsebureau

Med hjælp fra lokale samarbejdspartnere skaber Nyati Safari autentiske oplevelser, hvilket er med til at gøre dem til et af Danmarks førende safarirejsebureauer. Hver safarirejse er unik og tilpasset de enkelte kunders ønsker og visioner for ferien. ”Hos Nyati Safari er en af vores vigtigste visioner at skabe unikke oplevelser for vores kunder. Derfor går vi højt op i at skræddersy hver enkelt ferie efter vores kunders ønsker og behov. De kan fx kombinere deres safari med et eksklusivt ophold på Mauritius eller en vinrejse til vinlandet omkring Cape Town.”, siger Jørgen Nielsen, direktør og stifter af Nyati Safari.

Nyati Safari blev startet på baggrund af en kærlighed til Sydafrika, som stadig den dag i dag er drivkraften i virksomheden. En kundetilfredshed på 99% vidner om, at netop den autentiske stil og de skræddersyede løsninger giver pote og er nøglen til succes for det danskejede rejsebureau.