Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Investering i bitcoin og andre kryptovalutaer bliver mere udbredt

Kommende regulativer vil stabilisere kurser

Artiklen er leveret af


Trods at diskussionen om kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ethereum, Ripple og IoTA først har fået en bredere mediedækning de sidste par års tid, har teknologierne bag kryptovalutaerne aldrig været central i dækningen. Det er bestemt ikke for alle og enhver at forstå de tilbundsgående principper bag blockchain-teknologien, som bl.a. Bitcoin bygger på - men dette betyder skam ikke, at man ikke bør sætte sig ind i teknologiens overordnede betydning.

Bitcoins blockchain-teknologi baserer sig på en konstant, tilbundsgående videreudvikling af sikker overførsel af data. Teknologien gør det således muligt at mærke data, så man bl.a. ikke kan ændre i tidligere transaktioner, hvilket sandsynligvis vil gøre denne kryptovaluta-teknologi til en revolution inden for finansverdenen. Allerede nu bruges blockchain-teknologi for at højne datasikkerhed indenfor vidt forskellige former for industriel produktion.

Regulativer gør investering i kryptovaluta mere attraktiv


Modsat staters centralisering af valutaen i nationale pengeinstitutter har grundidéen med kryptovaluta været at udvikle en alternativ, decentraliseret valutaform. Dette har medvirket til det autonome og ultraliberale image, som brugen af kryptovaluta har fået - på godt og ondt! Desværre har den manglende regulation haft enorme daglige udsving som resultat, hvilket indtil nu har gjort investering i bitcoin og andre kryptovalutaer til en mildt sagt risikabel investering.

Der arbejdes pt på globale regulativer for kryptovaluta, der vil kunne stabilisere kursen på bitcoin, litecoin, ethereum, iota og alle de andre lovende former for kryptovaluta. Fremtiden for investering ser derfor mere lovende ud og allerede nu er der tendenser, der tyder på at investering i kryptovaluta er blevet langt mere attraktiv for virksomheder såvel som privatpersoner.

Hvordan kommer man i gang med at investere i bitcoin?


Der findes et væld af online investeringssider, som tilbyder saglig og brugervenlig introduktion til baggrundsviden om kryptovaluta-teknologi samt giver vejledning til hvilke investeringsplatforme, der kan anbefales. Du finder Stor begynderguide til køb af Bitcoin på denne danske side, som giver en god og tilbundsgående introduktion til kryptovaluta og fornuftig investering.

Grundlæggende gælder de samme regler for investering i bitcoin og kryptovaluta som for investering i alverdens andre ting: Vær skeptisk over for investerings sider og investerings robotter, der lover stor fortjeneste uden at du skal røre en lillefinger!

Opsøg altid opdateret viden og få dine nyheder fra så mange kilder som muligt, så du er godt dækket ind, allerede inden markedet ændrer sig: De nye teknologier er i konstant forandring og det er før set, at sker der pludselige landvindinger inden for én type teknologi, kan det med et slag gøre pt ukendte typer af kryptovaluta meget attraktive.