3 tips til at tage din virksomhed til næste niveau

Ønsker du at vækste din forretning? Som virksomhed er det relevant at søge nye investeringer for at vækste. Dette kan gøres på mange måder: du kan investere i dine produkter, din markedsføring, dine processer, din IT og så meget andet. Det kan nogle gange være svært at vælge, hvor man skal starte. Vi har derfor valgt at samle vores 3 tips til hvordan du tager din virksomhed til næste niveau. Læs med forneden.

Artiklen er leveret af

1. Skab en digital markedsførings strategi

En af de bedste investeringer, som du kan lave for at vækste din virksomhed i dag, er at investere i din digitale markedsføring. Dette indbefatter mange forskellige strategier, som du kan benytte alt efter hvilken type virksomhed, du driver.

Dit fokus kunne være på en bedre Google placering med SEO, som vil skabe dig mere trafik til din hjemmeside. Du kan også gå efter at skabe flere konverteringer med Facebook annoncering og E-mails. Vil du gerne have at flere kender dit brand, så kan dit fokus ligge på at skabe og promovere content på diverse sociale medier, som Instagram og YouTube. Der er altså mange muligheder alt efter, hvor dit fokus ligger.

Grunden til digital markedsføring er en god investering for enhver virksomhed, er, at den er målbar og dataorienteret. I modsætning til gammeldags udendørs reklamer, så kan du med digital markedsføring få data på resultater. På denne måde har du et præcis overblik over, hvad du har brugt og hvad du har fået igen.

2. Opsøg nye investeringer

Er der overskud i din virksomhed, så bør det placeres på bedst mulig måde, og derfor er der mange, der vælger at investere i eksterne værdipapirer. Investeringsalternativer som handel med værdipapirer er en reel mulighed, der kan give et fornuftigt afkast, hvis du har finansiel viden og styr på risikoen.

Når du skal handle med forskellige obligationer, aktier og andre alternativer, så er fordelingen og beslutningen om investeringsstrategi noget af det vigtigste. Fordelingen bestemmes i høj grad af ejernes risikovillighed, tidshorisont for investeringen og virksomhedens cashflow. Gøres det korrekt så kan det betyde fornuftig profit for virksomheden.

Alle virksomheder, der ønsker at handle med værdipapirer, skal fra januar 2018 have en LEI-kode. Dette omfatter alle former for selskaber (undtagen enkeltmandsvirksomheder). LEI er en forkortelse for ’Legal Entity Identifier’ og er en 20-cifret alfanumerisk kode, der kan sammenlignes med et globalt CVR-nummer. LEI-koden er blevet implementeret for at skabe øget gennemsigtighed i finansmarkedet og er baseret på ISO-standard 17442.

Vil du gerne i gang med at handle med værdipapirer, så gå ind og ansøg om at få en LEI kode. Dette kan du gøre hos Leikode.dk.

3. Udbyg det rette team

Ønsker du at tage din virksomhed til næste niveau, så får du brug for dygtige medarbejdere, der kan udføre forretningens primære processer. Som ejeren af en virksomhed, så skal du gå efter finde medarbejdere, der kan gøre arbejdet bedre end dig, så dit fokus kan være på den overordnede strategi, eller der hvor dine kernekompetencer sidder.

Dette er ofte lettere sagt end gjort. For hvordan finder man de dygtige medarbejdere, der har den rette erfaring, de rigtige kompetencer og den rette personlighed til diverse specialist-stillinger? Her kan det være en klog idé at benytte dig af et erfarent konsulenthus.

Ballisager.com har mange års erfaring med rekruttering, og er særligt kendte for deres evne til at forbinde virksomheder med ledere, specialister og andre nøgleprofiler. De har hjulpet med rekruttering i mange forskellige brancher, og ville være de perfekte partnere til at udbygge dit team.