Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Et finansielt forsvarligt boost til din visuelle markedsføring

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold

Der kan ligge et enormt arbejde i at skulle nå sine forbrugere. Forsøger man sig med en kampagne, skal man først udmønte en fuld strategi, der skal kunne hjælpe en med at ramme lige præcis den bestemte målgruppe, man har segmenteret ud fra formentlig nøje udvalgte krav. Typisk bygger disse krav på, at man først ønsker eksponering, dernæst genkendelig og måske endda muligvis også en noget så radikalt som en adfærdsændring hos selve målgruppen. Men hvad kan man egentlig stille op, hvis man bare ønsker sig en almen og bred promovering, og simpel visuel identitet der kan nå ud til alle, hvor ens målsætning bare er genkendelighed?

Synliggørelse i det offentlige rum

Hvis du har behov for at falde i forbrugerens synsvinkel, og du skal ramme en noget bred målgruppe og måske endda samtidigt med en sparsom og mildest talt finansielt begrænset investeringsmulighed, så kan det være værd at overveje at promovere sig i det offentlige rum. Typisk vil diverse kommunikationskanaler, vær det sociale medier, radio, TV og så videre, begrænse dig. Du vil hælde til en eksponering rettet mod unge på sociale medier og måske primært ældre rammes gennem TV. Samtidigt vil varierende produktioner til de forskellige kanaler også have sine omkostninger.

Forskellige alternativer

Hvis du beslutter dig for at gribe muligheden for eksponering i det offentlige rum, så er der forskellige tilgange, der er værd at overveje. Du kan promovere dig på busser, biler og så videre. Fælles for de to førstnævnte er, at begge jo oftest er i bevægelse og i en situation, hvor fokus nok i størstedelen af tiden er fokuseret på kørsel. Derfor kan der gå meget tabt, man ellers kunne have forestillet sig at have vundet geografisk. Ligeledes er der udfordringen i, at begge ligger på et meget stort spredningspunkt og ikke som et fast opslag kan opstilles på et knudepunkt.

Få en suveræn facadeskiltning

Hertil kan en fordel vindes med facadeskiltning. Dit skilt er dit ansigt udadtil og for forbipasserende, er det din ambassadør for din markedsføring. Der er en stor økonomisk fordel at opgradere eller generelt bare få styr på denne type instans, da du kan fritage dig fra bekymringen om, at skulle særligt tilpasse din kommunikation. Du behøver blot boltre dit fokus på at afsende et entydigt budskab, der kan formes generisk. Alt taget i betragtning er det en opsætning, der kan skyde forholdsvist bred.

Bedst ved det hele er jo, at du selvfølgelig ikke er udelukket for at arbejde i de andre metoder. Tværtimod så er et ordentligt ansigt udadtil essentielt for at resten af din kommunikation skal fremstå troværdig. Hvad du vinder på stærk kommunikation kan med det samme gå tabt, hvis kunden mødes med et nedslidt og rustent varemærke, før vedkommende overhovedet har sat en fod inden for døren i din forretning.

Det vigtigst er dog, at man kan finde en skilteudbyder, der kan arbejde holistisk med ens vision. Du kan for eksempel finde et godt udbud på facadeskilte