Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Find det du drømmer om hos Campen Auktioner

Artiklen er leveret af

Dette indhold er sponsoreret

Der findes sjældent noget bedre end at hive et godt tilbud i land. Når du finder lige præcis det du stod og manglede til den helt rigtige pris. Det kan være svært at opstøve gode tilbud på diverse mangler, men på en auktion kan du måske finde præcis det, du står og mangler. Hos Campen Auktioner er der ingen begrænsninger på udvalget af ejendele og varer. Hvis du aldrig har prøvet følelsen af at deltage i en auktion, så er du for alvor gået glip af noget. Hos Campen Auktioner finder du Danmarks mest alsidige auktionshus, der med stor erfaring på området og en professionel tilgang har holdt nogle af landets mest mindeværdige auktioner. Fra heste i millionklassen, gamle støvede veteranbiler eller alt fra gamle lamper til mønter og samler varer - Campen Auktioner indeholder alt det, som en godt auktionshus skal kunne, så begiv dig ud på det bedste krejlereventyr og gå på jagt blandt utallige varer. 

Campen Auktioner har alverdens kategorier

Ulig de andre store auktionshuse har Campen Auktioner fokuseret på alt hvad du kunne tænke. Her finder du både antik og design, der indeholder alt fra legendariske skandinaviske designklassikere, til gemte perler inden for møbeldesign og antikke varer. Hvis du er ved at bygge nyt hus, og har et par store projekter, som du selv vil stå for kan det hurtigt blive en irriterende dyr omgang. Byggematerialer er dyre som bare pokker, og hvad end det er træbrædder til en ny terrasse eller klinker til et nyt badeværelse, så kan det ikke betale sig at give fuld pris, når du kan prøve lykken og få et godt hammerslag hos Campen Auktioner. Du kan også gå på jagt efter store varepartier, specialkøretøjer og veteranbiler til den eventyrlystne eller sport og fritidsudstyr til den aktive. Der er ikke det, du ikke kan opstøve hos Danmarks mest alsidige auktionshus, så gå på jagt efter dit næste indkøb. 

Flere forskellige typer af auktioner

Ligesom med deres store udvalg af varer har Campen Auktioner også valgt ikke at gå på kompromis med typen af auktioner. Her findes både udrykkerauktioner, hvor auktionarius kan afholde auktion hos dig! Hvis du selv ønsker at afholde en auktion er det intet problem. Hvis firmafesten skal have et sjovt og anderledes twist eller hvis du ønsker at indsamle penge til et godt formål, så er udlejning af auktionarius et oplagt valg. Står din virksomhed overfor en stor flytning, så er det både tids- og pengebesparende af holde en flytteauktion. Her sparer virksomheden både udgifter til flyttefolk og tjener samtidigt penge på effekter, der ikke længere skal bruges. Campen Auktioner tilbyder også konkursauktioner og ophørsauktioner. Det giver et bestemt kick, når først auktionarius hamrer i bordet, eller når tælleren rammer nul og det er dit navn, der står på den drømmebil du altid har drømt om. Det er en sand skattejagt! Når du har sat dig for at finde en bestemt vare, så skal du virkelig holde tungen lige i munden for at udbyde dine konkurrenter, men er det ikke netop dét, der gør det sjovt?