Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sådan finder du den perfekte terrassedør

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold 

Går du med en lille renovering drøm i maven, eller vil du gerne have lidt ekstra lys ind i huset, så er der mange måder at gøre det på og mange ting man kan vælge. Det kan også være, at du gerne vil have en lettere adgang til din lækre have fra huset, når du kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen. En simpel løsning kan være en terrassedør, som åbner op ind til huset. Hvis du gerne vil have den perfekte terrassedør, som passer perfekt til dit hjem, så skal du læse med her. 

Værd at overveje, før du vælger terrassedør 

Som med alt andet, så er der selvfølgelig en række ting, som man bør overveje før man begiver sig ud i at få en terrassedør. Først og fremmest skal du sikre dig, at der overhovedet er plads til en terrassedør i huset, fordi ellers er det spild af ressourcer. Det er også vigtigt, at man lægger et budget, så man kan få den terrassedør, som passer til ens økonomiske behov. Og til sidst skal man overveje ens generelle behov med terrassedøren - hvad skal den kunne, hvor stor skal den være og hvor skal den placeres. 

Valg af type terrassedør 

Når du skal vælge din terrassedør, så kan du vælge mellem fire forskellige typer af terrassedøre. Du kan vælge en enkelt terrassedør, en dobbelt terrassedør, en halvanden terrassedør eller en hæve- og skydedør. Hvis du gerne vil have rigtig meget lys ind i boligen, og du har plads til det, så kan det være en god ide at vælge en dobbelt terrassedør. Men her er det vigtigt, at du tager indretningen i betragtning, da begge terrassedøre skal kunne åbne. 

Hvis man ikke har så meget plads, så kan man vælge en enkelt terrassedør eller en halvanden terrassedør, som er en enkelt terrassedør med sideparti. Det gode ved en halvanden terrassedør er, at man stadig får utrolig meget lys ind i boligen, men man skal kun have plads til, at den ene dør kan åbne.  

Valg af materialer til terrassedøren 

Når du først har valgt hvilken type terrassedør du skal have, så skal du selvfølgelig også vælge materiale til den. Her er det meget vigtigt, at du tænker på hvilket materiale der passer til boligen og hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse. 

Hvis du gerne vil have en terrassedør med ingen eller næsten ingen vedligeholdelse, så skal du vælge en terrassedør i træ-alu eller terrassedør i plast. Ved træ-alu får du minimal vedligeholdelse, og ved plast terrassedør får du ingen vedligeholdelse. Hvis du derimod ikke har noget imod vedligeholdelse, så kan du vælge en terrassedør i enten mahogni eller træ. Hvis du vælger en terrassedør i mahogni, så skal du blot vedligeholde den ved at give den olie. 

Hvilket design skal terrassedøren have

Det er sidste afgørende valg, som man skal træffe, når man vælger terrassedør er, hvilket design døren skal have. Det er her vigtigt, at du vælger noget, som passer til husets byggestil, så det ikke kommer til at se malplaceret ud. Og hvis du er i tvivl om, hvilke muligheder du har, så kan du hente inspiration på Jysdsk vindueskompagnis hjemmeside.