Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Er det tid til at få renset fliserne?

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold 

Der er mange ting, der skal holdes ved lige, når man har et hus. En af de ting er haven, og der er mange forskellige ting, som skal gøres i haven. En af de ting er, man skal holde fliserne rene, så de ser pæne og rene ud. Men det kan være svært at få gjort selv. Derfor kan man få lavet en fliserens, hvilket gør arbejdet i haven meget nemmere og får den til at fremstå meget pænere og velholdt. Hvis du tænker, at det er tid til at få renset fliserne i din have, så kan du læse mere om det her. 

Hvad er fliserens? 

En fliserens er en rengøring af fliserne i haven, indkørslen eller andre steder, når de har fået flisepest eller andet beskadigelse af brug. De fleste mennesker vil gerne have pæne fliser, da de er med til at give et helhedsbillede af huset. Det er en form for accessorie til huset, og derfor skal de selvfølgelig også være pæne. Det foregår ved, at man først renser fliserne mekanisk. Derefter kommer der en algebehandling og imprægnering oveni, hvilket gør at fliserne kan holde til lidt af hvert i længere tid. Ved at få imprægneret fliserne forlænger du også flisernes levetid, så du ikke behøver skifte dem ud før om meget lang tid. 

Hvorfor skal fliserne renses 

Fliser bliver ligesom alt andet slidt ved brug. Men den største grund til at fliserne bør blive renset er, at de bliver ramt af alger og flisepest, hvilket også er det som gør dem grimme og se på. Det er forskelligt fra belægning til belægning hvor meget de bliver ramt af alger og flisepest, men du kan ikke undgå det. Den største faktor til at fliserne bliver ramt af alger er, at der kommer vand på, da alger gror bedst i fugtige miljøer.  

Derfor er der selvfølgelig også forskel på hvor i landet du kommer fra, fordi i nogle dele af Danmark regner det mere end i andre, og derfor kan det være at dine fliser ikke er ligeså ramt som andres. Men hvis du lever i en af de dele af Danmark, hvor det regner meget og dine fliser er blevet grimme, så kan det være tid til at få lavet en fliserens. 

Miljøvenlige materialer af høj kvalitet  

Der er mange måder at udføre fliserens på, men det kan være en god ide at finde et firma, som skåner miljøet og bruger produkter af høj kvalitet. Du kan eksempelvis vælge et sted, hvor man bruger så lidt kemi som muligt. På den måde er det hverken sundhedsskadeligt for dig eller dem der udfører arbejdet. Og det gode ved at bruge miljøvenlige produkter af høj kvalitet er, at du sikre dig, at behandlingen holder i lang tid. På den måde slipper du for at få det foretaget en fliserens ofte, hvilket også skåner miljøet. 

Fordele ved at få fliserne renset 

Hvis du er i tvivl om, hvilke fordele der er ved at få dine fliser renset og imprægneret, så er de listet op her. 

  • Fliserne får lang holdbarhed og skal ikke skiftes ud 
  • Fliserne får sin naturlige farve og kommer til at se pæne ud i længere tid. 
  • Fliserne bliver vandafvisende, hvilket gør at algerne ikke kommer så let igen. 
  • Du spare penge og ressourcer ved at få dine fliser ordnet, så de holder i længere tid.