Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Et grønnere hjem med enkle forbedringer

Artiklen er leveret af

 Dette er sponsoreret indhold 

Den grønne bølge er over os og i takt med, at vi bliver opmærksomme på at gøre vores dagligdag grønnere, kommer der også flere muligheder til, som man selv kan gøre brug af. Er du eksempelvis husejer, ved du måske, at der er forskellige måder at gøre din husstand mere grøn. Men her kan du blive klogere på en forbedring, som du kan lave på dit hus, der vil gøre din husstand grønnere, og som samtidig indeholder mange andre fordele, som vil komme dig og din familie til gode. 

En grøn forbedring med mange fordele

Når der tales om en grønnere husstand, er en af de vigtigste parametre det høje energiforbrug, som mange danske husstande stadig har. Dette høje energiforbrug kan nedsættes drastisk ved at lave én enkelt forbedring på dit hjem. Denne forbedring er at efterisolere dit hus. Nærmere bestemt er isolering af skunk eller loftsisolering et meget godt sted at starte. Ved at undersøge skunken på dit hus og finde ud af om det mangler efterisolering, vil du kunne nedsætte dit varmeforbrug og dermed husstandens energiforbrug drastisk. Dette vil betyde, at dit hjem ikke længere vil kræve den samme mængde energi for at kunne blive opvarmet. Der vil altså være udsigt til et meget lavere varmeforbrug uden, at du går på kompromi med indeklimaet. Der er nemlig også den store fordel, at dit hjems indeklima vil blive forbedret. Denne forbedring vil blandt andet betyde, at hvis du eksempelvis oplever træk i huset fra loft og hjørner, vil denne gene kommes til livs. Ved at efterisolere din skunk slipper du altså for uønsket træk og kulde, som kan være meget generende i et indemiljø. Med isolering af skunk vil du også opleve, at det vil blive meget nemmere at holde en konstant temperatur i dit hjem, som vil gøre meget mere behageligt at opholde sig indenfor husets fire vægge. 

Vær grøn - Spar samtidig på din varmeregning  

Udover den fantastisk tjeneste du gør miljøet ved at få efterisoleret dit hjem og dermed nedsat dit energiforbrug, er der også en anden gode ved denne forbedring, som de færreste vil takke nej til. Det er nemlig sådan, at ved at nedsætte dit energiforbrug, vil din næste varmeregning også ændre sig drastisk. Dette betyder altså, at du vil kunne spare mange penge i dit varmebudget, da du ikke længere skal bruge ligeså meget energi på at opvarme dit hus, til den temperatur du ønsker at have. Og i et land som Danmark, med mange lange kolde måneder om året, hvor det er nødvendigt at varme huset op, så er der ingen tvivl om, at der er mange penge at spare ved sådan en forbedring. Med denne enkle forbedring kan et ønske om en grønnere fremtid og et ønske om en tungere pengepung altså forenes og det er ikke længere end et klik væk.