Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sådan sørger du for at holde dit budget

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold.

Selvom du engang om måneden får løn, SU eller andre bidrag, kan der hurtigt opstå en følelse af, at dine penge forsvinder lidt for hurtigt. Der er nemlig mange forskellige udgifter, der skal betales en gang om måneden, og hvis du ikke helt har styr over dem, kan det hurtigt blive et lidt for stort beløb. I artiklen her gives en lille række råd til, hvordan du forholdsvis let kan spare en del penge hen over et år. Hvis du alligevel ikke kan få det hele til at løbe rundt, kan du lave en nødløsning: Lån penge

Anvend diverse prisportaler

Når du skal købe diverse produkter på nettet, er det efterhånden de færreste slags varer, der ikke også findes en prisportal til. Prisportaler er hjemmesider, der sammenligner alle priserne til én vare på nettet, så du som forbruger let kan se, hvor du kan få varen billigst. Flyrejser er en af de områder, hvor det særligt kan betale sig at tjekke, om der mon er et andet luftselskab, der tilbyder rejsen billigere. Når du alligevel er ude at rejse, skal du også have et sted at bo, og her findes der også diverse portaler til at sammenligne hotelpriser og priser på lejeboliger. Hjemme i hverdagen er der også diverse udgifter som forsikringer, mobilabonnement og internet, der skal betales en gang om måneden. Til dette findes der også prisportaler, der findes de billigste tilbud til dig.  

Spar penge på energiforbruget

Mange af de store ting i dit hjem bruger strøm, og maskiner som fryseren og køleskabet kører året rundt, men energi er som bekendt ikke gratis. Der er dog enorm stor forskel på, hvad forskellige typer produkter bruger af strøm. Et køleskab for eksempel er ikke bare et køleskab – der er stor forskel på, om det er energimærket eller ej. Er det tilfældet, er der rigtig mange penge at spare på strøm i løbet af et år. Derfor bør du generelt gå efter energimærkede produkter, når det gælder de store energiforbrugere som køleskab, fryser og fjernsyn. En anden stor strømsluger er lyset i dit hus eller lejlighed. Hvis du køber LED-sparepærer i stedet for normale pærer, er der også mange penge at spare hen over året. 

Lad være med at lytte til din søde tand, når du handler

I løbet af en måned er mad- og andre dagligvarer naturligvis noget af det, du bruger allerflest penge på. Hvis du er typen, der ikke kan overskue det helt store ugentlige søndagsindkøb og i stedet foretrækker at handle dagligt, kan små usunde impulskøb hurtigt blive en stor streg i regningen. Det er nemlig meget nemt at blive fristet i supermarkederne til at købe et par sodavand eller en slikpose med hjem til sofahyggen. For det første er det naturligvis ikke en særlig sund vane, men noget helt andet er, at slik og sodavand virkelig ikke er nogen billig fornøjelse. Spar derfor dig selv for denne både usunde og dyre vane.