Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tre tips til hvordan du kan få lidt flere penge på kontoen

Artiklen er leveret af

Står ud og mangler en smule penge her og nu? Så kan det være en fordel for dig at læse med i det følgende. Her finder du nemlig gode tips til, hvordan du forholdsvis hurtigt kan få lidt ekstra kroner på hånden, uden at det kræver det helt store fra dig.

Hyg dig med spil online

En af de mange måder hvorpå du kan tjene lidt ekstra penge, er ved at spille online. Du kan blandt andet give Rød25 et forsøg. Her finder du et stort udvalg af forskellige spil. Der er mange fordele ved at vælge at spille online. For det første er det god underholdning, og så er der endda noget, du kan beskæftige dig med, imens du laver alt muligt andet. Det er intet problem at lave mad og spille online samtidig. Mange af sådanne spil kræver ikke din fulde opmærksomhed - hvilket også gør det praktiske i en hektisk hverdag. For noget andet er online spil også med til at tilføre lidt ekstra spænding i hverdagen. Det er altid lidt af et kick, når der går penge ind på kontoen. Dog skal du selvfølgelig være opmærksom på, at det ikke er hver gang, at du spiller, at du ender med at vinde noget. Dette er også noget af det, der bidrager til spændingen ved at spille online. 

Sælg ud af det gamle

Ved online spil kan du i nogle tilfælde også tabe penge, og hvis du gerne vil være sikker på, at dette ikke sker, er det nok ikke online spil, at du skal kaste dig ud i for at tjene lidt ekstra kroner. Noget andet du til gengæld kan begive dig ud i, som sørger for, at du udelukkende tjener penge ind, er at sælge ud af dine gamle sager. Du kan noget nær sælge alt - lige fra tøj til bøger eller andet - og derfor er der helt sikkert også noget i din husholdning, som kan sælges. Der er flere måder, hvorpå du kan sælge ud af dine ting. Du kan afholde et loppemarked, deltage i et af de større, der bliver afholdt rundt om i landet, eller du kan benytte dig af en af de mange salgssider på nettet.

Småjobs som genvej til småpenge

Hvis du synes, at det tager for lang tid at tjene penge på at spille online eller at sælge ud af de gamle sager, er der også den mulighed, at du tilbyder din arbejdskraft til små jobs. Det kan være, at du har en nabo, der trænger til at få slået græsset, at din bedstefars hund skal luftes, eller at din kusine gerne vil have passet sit barn. Hvis du tilbyder din hjælp sådanne steder, kan du næsten være sikker på, at du kan tjene en lille skilling for din arbejdskraft. Småjobs er en genial genvej, hvis du står og mangler lidt penge her og nu. Vær derfor ikke bange for at spørge omkring dig, om der er nogle, der har brug for lidt hjælp, og gerne giver en skilling for det. Du kan også reklamere på de sociale medier med, at du søger småjobs med betaling.