Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tysklands største online-shop for reservedele kommer til Danmark.

Artiklen er leveret af

Carpardoo er den nyeste konkurrent på det danske marked inden for auto- og reservedele. Bagved brandet står Kfzteile24, Tysklands største online shop for reservedele.

Kfzteile24 har været markedsleder for online salg af reservedele igennem næsten 15 år, og med brandet Carpardoo, begynder den tyske virksomhed sit indtog på det danske marked for autodele.

Dermed får det danske reservedelsmarked endnu en spiller, og med et stærkt fokus på pris, kommer det forbrugerne og mekanikerne til gode.

Reservedele og autodele til tyske priser

Konceptet bag Carpardoo.dk er, at trække på Kfzteile24’s store netværk af leverandører og samtidig udnytte volumen fra hjemmemarkedet. Igennem stærke indkøbsaftaler, lover den tyske virksomhed at bringe reservedele til tyske priser til Danmark.

Det danske marked er præget af relativt få store spillere, og reservedelspriserne varierer alt efter, hvilken butik, der har reservedelen på lager eller hvor hurtigt, de kan skaffe den. Det samme gælder for mekanikere og værksteder, som vil få gavn af endnu en spiller på markedet.

En undersøgelse fra 2013 viser nemlig, at der er stor forskel på værkstedspriser. Da en stor faktor for værkstederne er reservedelene, samt hvilke priser værkstederne er i stand til at kunne købe dem til, er mere konkurrence en god nyhed.

Lokker med 100 dages gratis returret og dansk service

Selvom Kfzteile24 kan forhandle gode priser hjem på autodele igennem det tyske hjemmemarked, så er den tyske spiller godt klar over, at danskerne kan være kræsne, når det kommer til at handle på nettet.

Danskerne er vant til gode betingelser når de handler online, og dette gælder selvfølgelig også for autodele. For at imødekomme dette, tilbydes der 100 dages returret samt en gratis returmærkat.

”Med flere års erfaring fra Tyskland, Frankrig og Holland inden for reservedele og autodele, kan vi være skarpe på både kvalitet, service og pris, og at danskerne vant til online handel, er blot perfekt til vores koncept” udtaler Peter Lous, Country Manager hos Kfzteile24.

Specialist i tyske og europæiske bilmærker

Specielt bilejere, som kører Volkswagen, Opel eller andre tyske bilmærker, kommer til at kunne nyde godt af mere konkurrence og et større udvalg af reservedele. Sortimentet dækker således mere end 95% af bildele og reservedele til tyske bilmærker, og er specielt prisstærk inden for disse mærker.

Til andre europæiske mærker såsom Peugeot, Renault og Volvo dækker sortimentet dog 93% og på japanske og amerikanske ca. 91%. Der kommer således til at være øget konkurrence inden for reservedele og bildele til alle bilmærker. Både værksteder og hjemmemekanikere kan dermed drage fordel af udvalget af reservedele og autodele.

Hvem er Carpardoo?

Tyske Kfzteile24 startede med at sælge reservedele og sliddele fra en garage i 2001. Siden da er virksomheden vokset til at være Tysklands største inden for online salg af bildele, biltilbehør, reservedele og autodele. Med et centrallager i Berlin og mere end 10.000 sendte pakker om dagen, er det således ingen lille spiller inden for branchen.

Det internationale brand, Carpardoo, har været online i Danmark siden juni 2019.