Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

3 gode råd - find dit næste jakkesæt til julefrokost i 2019

Artiklen er leveret af

Skal du finde et nyt jakkesæt til den kommende julefrokost? Og vil du vide hvilke farver du skal finde det i? Vi har samlet 3 gode råd til køb af dit næste jakkesæt til julefrokosten samt 3 eksempler på jakkesæt, der passer til julefrokosten. Vær især opmærksom på hvad du ellers skal bruge jakkesættet til.

Du skal se godt ud til den næste firmajulefrokost. eller også vil du bare gerne se godt ud til den næste familie julefrokost. Det skal helst ikke være for stift og forretningsorienteret, det skal heller ikke være for løst og kedeligt. Det svære er således at finde jakkesættet, der matcher det behov. De fleste jakkesæt du kan købe, er ofte ret højtidelige og stive. Vi kommer derfor med nogle råd til, hvordan du finder et godt jakkesæt, som både passer til afslappede og formelle begivenheder.

Vi har fundet de løse klæder frem og fundet jakkesættet til dig.

1. Råd: Find det rigtige materiale og tag en overfrakke på

Der er to stoftyper, der går særligt godt om efteråret og vinteren. Det er også de materialer som vi råder dig til at vælge, hvis du skal have et godt jakkesæt.

Først of fremmest skal kvaliteten være i orden, når du skal finde et jakkesæt til din næste julefrokost. Et jakkesæt burde ikke bestå af 100 % polyester. Det syntetiske materiale skal helst komme sammen med et andet materiale f.eks. uld. Uld er ét af de bedste kvalitets naturmaterialer, du kan finde.

Uld har mange gode kvaliteter til det kolde vejr, der ofte er ved efterårstid. Finder du derfor et jakkesæt fremstillet i et vævet uldstof med tynd tråd, jakken og bukserne, er det særligt behageligt at have på til din næste julefrokost

Vælger du et jakkesæt i uld, er det vigtigt at vide. Yderligere må det ikke blive vasket i vaskemaskinen, men skal vaskes på et renseri.

Tag en dertilhørende lang frakke på ud over dit jakkesæt sammen med et par gode læderhandsker, så kommer du ikke til at fryse lige med det samme.

2. Råd: Lad din intuition vælge farverne og mønstrene til den mørke tid

Det er mørkt udenfor til julefrokosten - og også vådt. Farverne skal helst gå til dit humør og årstiden. Andre vælge den modsatte løsning og tager noget mere lysere på. Til den næste julefrokost er det meget op til din intuition og humør, hvad du tager på.

Det lyder måske lidt klichefyldt, men hvis du vil have en afslappet fest, må du også have en afslappet tilgang til valget af dine accessories. Din jakke, bukser, skjorter, mm. til jakkesættet behøver derfor ikke at ligne hinanden på en prik eller nødvendigvis have samme farve.

Julefrokost-farverne kunne godt at være et rødligt bordeaux-farvet jakkesæt eller et blågrønt teal jakkesæt. Andre varianter kunne været det klassiske grå, sorte eller mørkeblå.

Ultimativt er det mest afslappede, du kan gøre, at blande farver og mønstre med hinanden. Tager du et mørkegrønt eller burgunder farvet jakkesæt, skal du matche det med en stribet eller ternet skjorte, trøje eller lignende.

3. Råd: Find et bæredygtigt jakkesæt

Køb et bæredygtigt jakkesæt, du kan bruge til flere lejligheder. Forestil dig hvordan dit jakkesæt kan passe til resten af garderoben. Det kunne du passende gøre, når du prøver det. Det er vigtigt at huske, at jakkesættet aldrig er et sæt, hvor overdel og underdel nødvendigvis skal passe sammen. I langt højere grad er det to stykker tøj, der passer godt sammen - især med andre stykker tøj.

Her er 3 jakkesæt til julefrokosten

1. Bordeauxrødt slim fit jakkesæt fra Lindbergh

Afslappet bordeauxrødt jakkesæt fra Lindbergh. Bukserne er klassiske habitbukser med pressefolder og paspolerede baglommer med knapper. Foran lukkes med knap og skjult lynlås. Den dybe røde bordeaux farvede jakke er i klassisk snit og lukkes med to knapper foran. Der er to slidser bagpå for ekstra bevægelsesfrihed og fire knapper ved ærmegabet. I jakken finder du tre inderlommer.

2. Dybgrønt jakkesæt fra Lindbergh

Det dybe grønne jakkesæt er til de kolde og mørke vinterdage. Med denne farve kommer hvid til sin fulde ret. De rene dybe mørke farve får dig til at står skarpt. Det gøres med et par klassiske habitbukser i tættere fit samt en jakke med to sidelommer og et klassisk snit.

3. Klassisk sort jakkesæt fra Lindbergh

Vi skulle lige have dette klassiske sorte jakkesæt fra Lindbergh med. Bukserne er klassiske habitbukser med pressefolder, som lukkes med knap og skjult lynlås, og som har paspolerede baglommer med knapper. Jakken er i klassisk snit og lukkes med to knapper og har to slidser bagpå for ekstra bevægelsesfrihed.

Hvis du har lyst til at prøve de nyeste jakkesæt til julefrokosten i 2019 og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.