Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Oplev Danmark - Tag på weekendophold ved Kolding Fjord

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold 

Når danskere skal vælge feriedestinationer, søger vi ofte væk fra Danmark, og tager til populære destinationer som London, Paris og Budapest. Men Danmark har utrolig meget at byde på, som ikke alle kender til, og derfor kunne en tur rundt i det danske land, være med til at byde på nye eventyr, med smuk natur og skønne steder at bo og opdage. En by som Kolding i Syddanmark, har rigtig meget at byde på med sin skønne fjord og det berømte Koldinghus. Så hvis du ønsker at tage på opdagelse i det danske land og opleve nogle af de byer i Danmark, som du ikke før har set, så kan du her finde en lille guide til nogle af de ting du kan opleve i Kolding. Og en anbefaling af kolding hotel, så du kan finde et skønt sted at overnatte, når du er i den skønne jyske by.  

Kolding Fjord 

Er man historisk interesseret, er Koldingfjord et oplagt sted at besøge, når man er i Kolding. Kolding Fjord er nemlig opstået, gennem de forskellige istider der her været gennem historien, hvoraf den første påvirkning af fjorden allerede skete for 25000 år siden. Det er altså et naturområde, som nu er smukt og meget benyttet, men som også bærer på en lang og spændende historie. Området omkring fjorden er et meget skønt naturområde, som alle naturinteresserede og naturelskere vil føle sig hjemme i. Så om det er den rene natur og frihed man søger, eller det er den spændende og vidtrækkende historie, så er det et oplagt sted at besøge. 

Design i Kolding 

Kolding er mest kendt for at være en stor metropol for design i Danmark. Du finder blandt andet Designskolen i Kolding, hvor mange af landets dygtige designere har sat deres ben. Derudover findes også det der hedder Design City Kolding, som har tilknytning til Syddansk Universitet, og som nu fungerer som en designby midt i Kolding. Også Museet Trapholt ligger i Kolding, og er et perfekt sted at opleve fantastisk kunst og blive inspireret. Derudover har Kolding også stribevis af små designvirksomheder og gallerier, som tilsammen som fuldender Kolding som en kunst og design metropol. Man kan i Kolding også besøge Latinerkvarteret, hvor design og kunst også forenes, og går op i en højere enhed. 

Mad til alle smagsløg i Kolding 

Når man er ude at opleve en ny by, er madoplevelser noget, som for mange betyder rigtig meget. Og det er selvfølgelig ikke noget, man skal snydes for i Kolding. Her er rigtig mange skønne restauranter at besøge, efter en dag i naturen eller en dag med shopping i byens skønne gågader eller i Kolding Storcenter. Er man ude efter en gastronomisk oplevelse, som er lidt udover det sædvanlige, kan Tyrstrup Kro anbefales. Her får man en madoplevelse i rolige rammer og med lavt tempo, som man kan koble helt af. 

Er man ude efter noget mere børnevenligt, byder Kolding Storcenter også på mange forskellige gode cafeer og restauranter, ligesom Kolding midtby også er fyldt med gode madsteder, som bare venter på at forkæle jeres smagsløg.