Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

Lider du af tyndt eller slidt hår? Få tips til hvad du selv kan gøre her

En ting der kan være afgørende for dit hår, er om det får de optimale vitaminer og mineraler det har brug for.

Artiklen er leveret af


For at du kan få det resultat du ønsker dig, er det vigtigt at håret bliver styrket indefra. Det kan eksempelvis gøre med vitaminer fra HairLust.

Vitaminer til håret for mænd og kvinder kan være afgørende for om du opnår det ønskede resultat. En anden vigtig faktor du bør kigge på, er din kost. Kosten er nemlig utrolig vigtigt. Alt hvad du spiser, påvirker din krop. Derfor er det vigtigt at du spiser rundt og varieret, så du får de proteiner og vitaminer der styrker håret.

Derudover kan den rigtige shampoo være alfa og omega for dit hår. Hvis du lider af tørt og tyndt hår, er det vigtigt at du vælger en shampoo uden alt for mange dårlige stoffer og gerne uden sulfat.

Spiller stress en rolle?

Hvordan du har det psykisk påvirker også ofte andre ting og kan mærkes rent fysisk. En hyppig årsag til eksempelvis tyndt hår eller hårtab kan skyldes stress. Derfor kan det være en god idé at mærke efter hvordan du har det, og se om det er det, der er skyld i hårirritationerne. Start derfor med at mærke efter om din hverdag synes uoverskuelig og forsøg at ændre på situationen. Naturligvis er det lettere sagt end gjort, og derfor kan det være en idé samtidig at fokusere på din kost og at få de rigtige vitaminer, så du er dækket godt ind på den front.

Selvom du synes dine hårproblemer fylder meget i din hverdag og kan være et stort emne, skal du huske på, at langt de fleste oplever irritationer og gener med deres hår og hovedbund i perioder, og at det altså er helt naturligt.