Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

Hvor kan man købe kryptovaluta?

Artiklen er leveret af

Kryptovaluta bliver mere og mere populært, da det både er en god investeringsmulighed, men du kan nu også betale flere steder med kryptovaluta. Kryptovaluta er en digital valuta, der ikke er afhængig af centralbanker, som den danske krone eller euroen er. Den styrer det selv, hvorfor der er mange fordele ved kryptovalutaen. Der er selvfølgelig også lidt ulemper og risiko, hvilket der altid vil være med en investering, men værdien er nærmest sikret, at den vil forblive høj på grund af dens lave inflation og færre gebyrer på grund af, at bankerne ikke er inde over.

Investering i kryptovaluta

Det er en oplagt mulighed at investere i en kryptovaluta. Der findes rigtig mange forskellige slags, men den nok mest udbredte og kendte kryptovaluta er bitcoin. Én bitcoin svarer på nuværende tidspunkt til 61.427,97 danske kroner, hvorfor der altså er tale om en valuta med høj værdi. Du kan blandt andet købe kryptovaluta eller bruge kryptovaluta på platformen etoro.

Etoro er en platform, hvor du både kan handle med aktier, men samtidig også finde nye investeringsmuligheder med kryptovalutaen. Derudover kan du handle med kryptovalutaen på siden. Der er mange steder, hvor man endnu ikke kan benytte sig af de digitale kryptovalutaer, men der går nok ikke mange år, før man kan dette. Du kan læse en anmeldelse og en gennemgang af etoro her: https://www.invested.dk/investering/handelsplatforme/etoro-handelsplatform-gennemgang-og-anmeldelse, hvis en investering i kryptovaluta lyder som noget for dig.

Mange investeringsmuligheder

Hvis du har en sum penge, som du gerne vil investere, kan du sagtens investere i kryptovaluta. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved alle slags investeringer, hvilket der også er ved kryptovalutaen. Kryptovalutaen er ikke styret af nogen banker eller stater, hvorfor der heller ikke rigtig er mange gebyrer med mere, da for eksempel en overførsel ikke kræver en mellemmand, når man overfører i kryptovaluta.

Derudover er inflationen heller ikke svingende, som den danske krone eller euroen. For eksempel har bitcoin allerede lavet et tidspunkt, hvor der ikke bliver lavet flere bitcoins, hvorfor inflationen på dette tidspunkt vil være nul – hvilket er meget fordelagtigt for investorerne af bitcoin. Her vil værdien derimod stige, da efterspørgslen kunne tænkes at blive høj, mens udbuddet er lavt.

Du kan også investere i aktier inde på etoro, som på sin vis også er lidt risikabelt. Uanset om du vælger at investere i kryptovaluta eller aktier, er det altid en god idé at læse om de forskellige risikoer og fordele, der er ved en investering i enten aktier eller kryptovaluta. Aktier er selvfølgelig statsstyret af centralbanker, hvorfor det kan være en lidt dyrere investering, da du her kommer til at betale ”skjulte” gebyrer.