Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

Sådan optager du et SMS-lån

Artiklen er leveret af

SMS lån er blevet yderst populært i de senere år. Det gælder ikke kun for danskerne, for i hele Skandinavien er det blevet en mulighed for mange. Der findes mange udbydere af SMS lån i både Norge og Sverige, og ofte står de samme udbydere bag i flere forskellige lande.

Her kan du læse mere om, hvordan du optager et SMS-lån. Vi kommer også ind på, hvad du skal overveje, inden du optager dit lån. Det kan nemlig koste dig mange penge, hvis du ikke er opmærksom på, hvad du hæfter for.

Sådan optages et SMS-lån

SMS-lånet er en lynhurtig måde at få penge ved hånden på. Det er nemt at ansøge om, og så har du dem ofte efter få timer og nogle gange minutter. Når du ansøger, skal du blot skrive en SMS til et nummer, som er angivet hos den respektive udbyder. Samtidig er der nogle få krav, som du selvfølgelig skal overholde.

Først og fremmest skal du oftest være minimum 20 eller 21 år. Nogle steder kræves det, at du er 25 år for at kunne ansøge om et optage et SMS-lån. Ligeledes skal du have en adresse i Danmark, der er registreret i folkeregisteret. Du må heller ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Og så skal du oplyse nogle personlige oplysninger samt bankoplysninger. I dag anvender langt de fleste udbydere NemID, så beløbet overføres til din NemKonto.

En kort proces

Når du skal optage lånet, skal du som nævnt gøre det gennem en SMS. Først skal du ansøge om lånet online, hvorefter du får tilsendt en række dokumenter på e-mail. Heri vil der være en pinkode, der skal godkendes via SMS eller på udbyderens hjemmeside. Efterfølgende er du klar til at modtage pengene. Du vil efterfølgende modtage en faktura, hvor alle informationer er oplyst. Her kan du se dine renter, forfaldsdato og information om løbetiden på dit lån.

Du skal altid læse dokumenterne grundigt igennem, inden du takker ja til lånet. Ofte kan der gemme sig noget med småt, der kan resultere i ubehagelige overraskelser for dig.

Tilbagebetaling som en kort fornøjelse

Netop tilbagebetalingen af dit SMS-lån bør ske hurtigst muligt. Ulempen ved de nemme lån er nemlig, at der kommer høje renter og gebyrer på disse. Derfor bør du hurtigst muligt få tilbagebetalt det beløb, du har lånt. Ofte har du en løbetid på mellem 14-60 dage. Du bør altid tjekke op på løbetiden, inden du vælger en låneudbyder, som du vil optage et lån hos. På den måde kan du være bedst muligt sikret mod ekstra regninger, som du får, hvis ikke du betaler tilbage i tide.