Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Den nye iPhone 11 Max Pro bryder alle hidtidige standarder

Artiklen er leveret af

For godt en måned siden lancerede Apple endelig deres nye generation af iPhones i hele verden. Og selvom forventningerne igen i år var tårnhøje, har Apple bestemt ikke skuffet!

For med den nye iPhone 11 Max Pro er niveauet taget til et nyt og hidtil uset niveau. Udstyret med et kamera godt nok til at optage film og med et batteri, der kan holde strøm hele 5 timer ekstra, er det nemlig svært at pege fingre ad, hvad den ikke kan.

Men den nye iPhone 11 Max Pro er også et opgør med den klassiske definition af en mobiltelefon. For med features, der giver konkurrenterne baghjul, er den også med til at opridse den, hvorfor en mobiltelefon ikke bare er en mobiltelefon.

12 millioner devices solgt på månedsdagen

Siden Apple lancerede med deres nye iPhone 11 Max Pro, der i år kom i de specielle farver; Midnight green og Space Grey, har den verdensomspændende it-gigant solgt mere end 12 millioner units verden over. Og med den udvikling har koncernen været nødt til at hæve produktionen med godt 1,6 millioner.

Dette er for Apple ikke sket i flere år. Og faktisk skal man mange iPhone-relanceringer tilbage, førend det var nødvendigt at skalere produktionen så meget op. Men udviklingen er heller ikke helt uberettiget. For sammenholdt med tidligere er netop den nye iPhone 11 Max Pro noget for sig selv.

En af de helt store grunde til, at netop denne ny-lancering af den klassiske iPhone er så populær, er nemlig, at den kommer med noget helt nyt. Skærmen, kameraet, batteriet og slidstyrken er sat i fokus, og for mange betyder det blandt andet også, at man nu kan se den smarte iPhone som værende en utrolig holdbar smartphone. Og det er om noget nyt.

Dyrere smartphone, men billigere hardware

En af kritikpunkterne for den nye iPhone 11 Max Pro er unægtelig, at man med denne model igen har sat prisen op. Men hvor flere har set dette som en yderligere distancering fra markedet, har andre fået øjnene op for, at man jo faktisk også får ret meget mere for pengene denne gang.

For selvom nogle af konkurrenterne såsom årets ”best-til-prisen” modeller måske nok koster under det halve af, hvad Apples nye iPhone koster, er der også tale om to vidt forskellige telefoner. Og med salgstallene for lanceringens første måned er der vist ingen tvivl om, at det ikke er noget, der går forbrugeren forbi.

Blandt andet skal nævnes, at den nye iPhone 11 Max Pro har adopteret nogle af de eftertragtede hardware-genialiteter såsom Super Retina XDR Display, hvis billedkvalitet ikke før er set i en smartphone. Og hvorfor skulle man ikke også ville investere i det, når nu man alligevel bruger så stor en del af sin hverdag på at kigge i en smartphone.

Har du ikke endnu prøvet den nye iPhone fra Apple, kan det i hvert fald anbefales. Og selv om man måske ikke selv mener, den er pengene værd, er det et stykke hardware, der alligevel er et besøg i den nærmeste elektronikgigant værd.