Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er fordelene ved et kviklån

Artiklen er leveret af

Der er fordele og ulemper ved alle typer af lån. Inden du beslutter dig for, hvilket lån du vil tage, skal du for din egen skyld overveje, hvilket lån der passer bedst til dig og din situation. Her kan du læse, mere om, hvorvidt et kviklån er noget for dig.

Der kan være utallige gode grunde til, at du har behov for at låne penge. Det kan være uforudsete udgifter - måske er din vaskemaskine kaput, eller din tand knækket. Eller måske skal bilen repareres?

Uanset hvad din grund er til, at du mangler penge her og nu, er der forskellige ting, du kan gøre. En af tingene, du kan gøre, er at tage et lån. Det er ideelt for dig, der ikke er så heldig at have en spækket opsparing til rådighed - og som ikke har udsigt til at få mere i løn lige for tiden.

Det kan også være, at du ikke har mulighed for at skære ned på dine udgifter og samtidig nægter at leve af havregrød det næste stykke tid, fordi du har noget vigtigt, der skal betales.

Hvis du overvejer et lån, har du mange muligheder. Der er både banker og andre udbydere af forskellige typer lån. Der findes både boliglån, kviklån, SMS-lån og mange andre slags lån. Alle har fordele og ulemper. Måske er der et lån, der passer dig bedre end andre? Hos Folkelånet udbyder de blandt andet kviklån.

Fordelen ved kviklån er, at lånet er din hurtige vej til penge. Hvis din situation er akut, kan det være en løsning for dig at tage et kviklån. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed. Et kviklån bliver ofte brugt til at beskrive et hurtigt udbetalt lån, der ligger på mellem 3000 kr. Og 25.000 kr. Det er altså et lån, der størrelsesmæssigt er til at overskue.

En anden fordel ved kviklån er, at der ikke er nogen, der skal vide, hvad du vil bruge pengene på. Det er din egen sag, og det er der ikke nogen, der har krav på at vide noget om. Hos en bank vil det ofte være en anden snak. Her skal du igennem en længere proces med møder, kontrakter, bankrådgivning og det ene med det andet. Det dræner både krop og sjæl - og så bliver det ikke mere kedeligt.

Der er mange studerende, der vælger at tage et kviklån, fordi økonomien kan være svær at få til at hænge sammen, hvis man er studerende og på S.U.

Hos flere udbydere er der et par krav, du skal leve op til, hvis du skal godkendes til et kviklån. Kravene er simple og lyder for eksempel på, at du skal være fyldt 21 år, at du skal have et NEM-ID, og at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI.

Hvis du er usikker på, hvor mange penge du vil låne, eller hvad den bedste afbetalingsperiode vil være for dig, skal du ikke tøve med at kontakte låneudbyderen.