Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Vejrbestandige markiser, der passer til alle bygninger

Artiklen er leveret af

Markiser er både velegnede til skoler, virksomheder, restauranter, butikker og private hjem, da de skærmer for direkte sollys, men ikke dækker for udsynet. Samtidig tillader markisen dagslyset at komme ind i rummet, da den kun dækker for den øverste del af vinduet.

Vælger man en markise til sin bolig, får man et ekstra uderum, hvor man både kan sidde i skygge på meget varme dage og forlænge sommeraftenerne, da man er beskyttet mod fugt og dug.

Æstetisk løsning
Markiser er en klassisk form for solafskærmning, der kan passe til alle slags byggerier, og vælger man den rigtige type og udformning af markisen, vil den have en karaktérfuld æstetisk effekt på både nye og gamle bygninger. Hvis man ønsker en markise, der går ud over standardmodellerne, udvikler Blendex også specialløsninger.

Gode materialer
Blendex har markiseduge i mange farver, ensfarvede og stribede, både i almindelige og transparente udgaver. Alle duge har en god kvalitet, der er vejrbestandig og ikke falmer under påvirkning af sol og lys. Dugene er produceret af akryl og imprægnerede, så de er vandskyende samt immune overfor jordslag og råd. Også dækkasserne er modstandsdygtige overfor vejr og vind, da de er fremstillet af aluminium. Markiserne kræver kun lidt vedligehold.

Automatisk styring
Alle typer af markiser bør kun betjenes via automatik, da manuel betjening slider for meget på systemet. Automatisk styring er programmeret til at reagere på forskellige vejrforhold og er på den måde med til at skabe et bedre indeklima. Ydermere giver automatisk styrede markiser den fordel, at facaden fremstår med et ensartet udtryk, da markiserne altid vil stå i den samme position.