Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Få din hjemmeside til at skille sig ud fra mængden

Artiklen er leveret af

I disse tider er det enormt vigtigt at være til stede på internettet for din virksomhed. Selv detailhandlere, der ikke har en webshop, må være tilstede, fordi det er der, hvor forbrugerne er. Men selvom forbrugerne er der, er de også kræsne. Når de klikker ind på din hjemmeside, forholder de sig lynhurtigt til, om det vil klikke sig ud igen. Det går stærkt – og det er nådesløst. Selvom du måske har mere at tilbyde end resten af markedet, kan du blive fravalgt, hvis din hjemmeside synes for generisk eller for besværligt at navigere i. En ny hjemmeside med et unikt design er løsningen.

Unikt design med på farten

En hjemmesides design skal tage udgangspunkt i den virksomhed, den repræsenterer. Så når du vil have en hjemmeside designet, så tænk over, hvilke elementer, du synes repræsenterer din virksomhed. Herefter handler det om at få det implementeret i på en lækker hjemmeside, der holder kundernes interesse. Det er desuden vigtigt, at det lækre design ikke bliver tabt, når hjemmesiden skal vises på en mobilskærm. Du har nok selv prøvet, at det var umuligt at komme rundt omkring på en hjemmeside, fordi du brugte telefonen til at finde rundt på den. Sørg for at få din hjemmeside lavet, så den også ser godt ud på mobilen.

Naturlig navigation

Det lyder nok meget indlysende, men det er enormt væsentligt, at din hjemmeside er til at finde rundt i. Selv de mindste ting, der ikke giver mening for kunden, kan få dem til at betvivle, om de nu også er det rigtige sted. Unikt design er ligegyldigt, hvis du ikke sørger for, at det også er nemt at være kunde hos dig. Vælg derfor altid en leverandør af hjemmesider, der kan gøre tingene nemme at finde rundt i. Det nytter ikke noget, at kunden farer vild.