Danskere bruger bettingssider som aldrig før

Artiklen er leveret af

Dette indhold er sponsoreret

Du har sikkert – som mange andre danskere – hørt, at der i dag findes et hav af forskellige bettingsider. Hvis du er en af dem, som spiller meget, vil du sikkert også have hørt, at bettingmarkedet har ændret sig en hel del de sidste mange år. Men hvorfor er denne udvikling egentlig sket? Læs med her og blive endnu klogere på bettingverden og dens mange muligheder. 

Flere bettingsider

Rigtig mange danskere elsker i dag sport og den dertilhørende bettingverden. Det er derfor ikke uden grund, at der i dag findes af hav af bettingsider. Faktisk er antallet af bettingsider steget voldsomt de sidste mange år. Siden ophævelse af Danske Spils monopol i 2012 har bookmakerne som aldrig før skruet op for mulighederne for at spille. Efter ophævelse af Danske Spils monopol har bookmakerne været nødt til at være opmærksom på konkurrencen fra andre internationale bettingsider og bookmakere. Således er bookmakerne nødt til at optimere deres bettingsider for at følge med konkurrencen. Eftersom der i dag er en større konkurrence indenfor bettingmarkedet, findes der et af hav af forskellige markeder i dag. For eksempel er det både muligt at spille på de populære sportsgrene samt nichesportgrenene. Danskere har således utrolig mange muligheder, når det kommer til betting, og det har kun gjort betting endnu mere populært. 

Live betting

De seneste par år er live betting blevet utroligt populært hos danskerne. Det betyder, at størstedelen af bookmakernes omsætning kommer på baggrund af live betting. Live betting handler om, at man kan oddse på den pågældende sport, imens sporten finder sted. Det vil sige, at man ved live betting kan oddse på en fodboldkamp, imens kampen er i gang. Når det kommer til live betting, findes der også et hav af forskellige markeder med forskellige sportsgrene. De populæreste sportsgrene indenfor live betting er dog fodbold og tennis, og det er således de to sportsgrene, som flest danskere live oddser på. Når man live oddser er det vigtigt at følge med i kampen. Det er ikke nok bare at følge med i resultatet af kampen, fordi det ikke vil give dig et ordentlig billede af, hvordan spillerne klarer sig, samt hvordan kampen præcist forløber sig. Derfor er det vigtigt at følge kampen tæt, hvilket i sidste ende giver dig en stor fordel, når du oddser. 

Nye danske bettingsider

Som sagt hersker der i dag et stor konkurrence indenfor bettingverdenen. Siden liberaliseringen af den danske branche i 2012 er der kun kommet flere og flere udenlandske bookmaker til, som forsøger at lokke danske kunder til at spille hos dem. Dog kommer der løbende stadig nye bookmakere til den danske branche. Nye kommer til, mens andre lukker ned. Det betyder, at der i dag er stor udskiftning i bettingbranchen. På grund af den store konkurrence bookmakerne imellem, er de hele tiden opmærksom på at forny deres bettingsider for at lokke nye kunder til. Det har gjort, at mange bookmakere kører med forskellige velkomstbonusser og andre tilbud for at få flere kunder til at spille hos dem.