Har du ikke råd til en ny iPhone? Læs om dine alternativer

Artiklen er leveret af

Drømmer du om en ny iPhone, men har du på nuværende tidspunkt ikke råd til at investere i én? I så fald er der heldigvis andre gode alternativer. Du kan for eksempel købe en ældre model, eller du kan vælge at købe en brugt iPhone. Du kan læse meget mere om disse alternativer her i artiklen.

Apples lancering af den nye iPhone 11-serie har uden tvivl resulteret i nogle markant dyrere priser på iPhones, end hvad forbrugerne er vant til. Det er derfor ikke alle, der har råd til at købe en iPhone 11 her og nu. Men hvad er alternativerne så, hvis du er på udkig efter en ny iPhone? Det kan du blive meget klogere på her.

Find en fordelagtig iPhone XR-pris – både med og uden abonnement

Når Apple lancerer nye iPhone-serier, sker der automatisk det, at de ældre modeller bliver markant billigere. Det sker for eksempel for iPhone XR, der blev lanceret i september 2018. Der er derfor stadig tale om en forholdsvis ny iPhone, der virker upåklageligt.

IPhone XR er det oplagte valg for dig, der søger en god iPhone med en lang række spændende funktioner og egenskaber, uden du skal bruge en mindre formue. Du kan sagtens finde en billig iPhone XR i dag, og det gælder uanset, om du vil have en iPhone XR med abonnement eller en iPhone XR uden abonnement. Du skal derfor ikke lede længe, før du finder en fordelagtig iPhone XR-pris i dag.

Det bør du være opmærksom på ved køb af en brugt iPhone

Har du ikke råd til at investere i en ny iPhone, kan du foruden at købe en iPhone XR også vælge at købe en brugt iPhone. I den forbindelse er der flere fælder, du som forbruger kan falde i, og som du derfor bør være særligt opmærksom på.

Vælger du at købe en brugt iPhone, skal du blandt andet huske at få den originale kvittering med fra køberen. Endvidere er det en god idé at undersøge prisniveauet på den iPhone, du ønsker. Det giver dig nemlig et godt billede af, hvilken pris du kan forhandle dig frem til med køber.

Køb en brugt iPhone i forbindelse med lanceringen af nye serier 

Ved køb af en brugt iPhone skal du tilmed huske at spørge køberen, om den tidligere har været repareret hos en uautoriseret forhandler. Er det tilfældet, kan du sagtens bede vedkommende om at gå en del ned i forhold til prisen. Inden du forlader køberen, skal du også huske at indsætte dit eget simkort for at sikre, at du rent faktisk kan anvende telefonen.

Det er altid en god idé at investere i en brugt iPhone i forbindelse med lanceringen af en ny iPhone-serie. Det skyldes, at priserne på de ældre modeller presses markant i bund i disse tider, hvor mange sætter deres gamle iPhones til salg til fordel for de nye. Det er dog vigtigt, at du tænker dig grundigt om, når du skal købe en brugt iPhone, da du desværre kan ende med at blive snydt.